14 yaşındayım ve burnumdan cok rahatsızım. Burnum yandan cok kotu gorunuyor ve ben cok rahatsız oluyorum. Onden pek farketmedim aynaya baktığımda da cok rahatsız olmasam da fotoğrafta cok cirkin cıkıyorum. Belki sadece burnumdan dolayı değildir ama cok kotu duruyo one doğru kemerli ve biraz da ucu duşuk. Bu yuzden cok fazla şeyi erteledim. Arkadaşlarımla hic fotom yok. Sırf beni yandan gormesinler diye sacıma percem kestirdim. Hatta bu yuzden burnumu kapatarak gezdiğimden tek gozle gezen kız falan diye dalga gectiler. Hep kıyıda koşede durup burnumu saklamaya calışmaktan cok yoruldum.liseye başlıcam ve lise hayatımın da bu kadar boş gecmesini istemiyorum. Sırf bu yuzden kimse beni sevmicek hic arkadaşım olmucak berbat bi hayat gecirecek gibi hissediyorum. Bunları anlattım ama icimi dokmek istedim. Şuan erken olduğunu biliyorum gerci gel yapalım deseler hemen estetik olurum. Yani sormak istediğim birkac soru var tum forumlara filan baktım ama tatmin olamadım
*16 yaşımda estetik olabilir miyim? Ya da o yaşta olsam sıkıntı cıkar mı ? (En azından son iki senemi rahat gecireyim.)
*İnsanların beni tanıyamıcak hale gelmek istemiyorum.Hatta onden gorunuşumun değişmesini pek istemiyorum.
*Yani doğal duruyo mu ?Fark ediliyor mu ?
*Onden gorunuş cok değişiyo mu? Aynada kendinizi farklı mı goruyosunuz ?
*yaz tatilinde yaptırmayı duşunduğum icin 3 ayda iyileşir mi? Fark ederler mi?
*son olarak zor bi ameliyat mı?
Uzun yazdım galiba ama endişelerim var lutfen yardım edin tavsiyeleriniz cok onemli