Burun estetiği sonrası ucun ucu şişliği ve duşukluğu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun estetiği sonrası ucun ucu şişliği ve duşukluğu
-
20-10-2022, 06:13:57Eki Goruntule 1907589 Eki Goruntule 1907589 Arkadaşlar merhaba.. Burun estetiği ameliyatı olalı 1 ay olmak uzere.. aslında kendi burnumu seviyordum fakat nefes alma problemim vardı.burnum S şeklinde kırıktı. Yıllar once ameliyat olmam gerekliydi fakat korkudan hep ertelemiştim. Cok araştırma yaptım ve iyi bir doktor bulduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Burun şeklimin değişmsni istemiyordum fakat doktorum icten ve dıştan mudhle etmesi gerektiği anlattı. Ameliyatımı oldum hic bir ağrım sıkıntım olmadı herşey yolunda. Oyle cok bir şişlik ve morarmamda olmadı. Hatta olanlarda hemen gecti. Fakat 1 ay oldu şuan ama burun ucum bana sivri ve ucuna bilye koymuş goruntusu veriyor gun gectikce sanki burun ucum şekilsizleşiyor. Acaba butun odemler şişlikler orayamı toplandı. Cunku burun sırtı şişliklerim sanki 1 ay olmasına rağmen indi. Bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar yarıdmcı olabilirmi. Burun ucum zamanla duzelirmi ..
birde bir kac kişi burun ucun cok sivri gecicekmi o gibi yorumlar yapınca cok moralim bozulduu