Yaşım 15. Lise ikinci sınıf oğrencisiyim. Son iki sene icerisinde 25 kilo aldım. Gobeğim yoktu yaklaşık 13 cm gobeğim var. Goğuslerim ergen kız goğusu gibi buyudu en duşuk beden suyyenlere sığacak neredeyse. Spor yapıyordum lisanslı yuzucuydum ancak ders calışmam gerektiği icin yaklaşık 3 senedir spor yapmıyorum beden eğitimi dersleri dışında. Fiziksel aktivitem gunde 2 bin adım kadar. Bazen kalbim sıkışıyor. Bu durumda olmaktan bıktım. Kalbim icin de doktorlara gittim tınanık damarım yok ancak boyle giderse tıkanacağını soyluyorlar. Mayıs ayında 90 kiloya ulaştım ardından 1 ay spor yaparak 10 kilo verdim ancak yaz boyu calıştığım icin sadece yediklerimi harcayabildim. İşi bıraktıktan sonra da 5 kilo aldım. Şu an 84 kilo civarındayım boyum 1.70 metre. Diyet yapabilirim ancak pek spor yapabileceğimi sanmıyorum zira sabahtan okula gidiyor saat 16.00'da ancak eve donebiliyorum. Okulda ev yemeği hazırlanıyor fast food yerine onları tuketebilirim. Başka onerileriniz var mı acilen kilo vermeye başlamam gerekli. Dediğim gibi spor yapacak vaktim yok. Seneye sınav icin hazırlanmaya başlayacağım. Bu sene kilo veremezsem buyuk ihtimalle bundan sonra da zor veririm yardımlarınız icin cok sağ olun şimdiden.