Gecen yıl Adana ’da burun estetiği operasyonu oldum. Operasyon sonucu bana soylenilen hicbir şey yapılmamıştı ve eskisinden daha kotu duruma gelmiştim. Operasyon sırasında da damarımı yanlışlıkla patlatmışlar ve bu yuzden operasyondan hemen sonra Vertigo (şiddetli baş donmesi, Denge kaybı) oldum. Ustelik maalesef yanlış alcı yaptıklarından dolayı da burun kemiğim eğri kaynadı. Ve sadece 1 burun deliğinden nefes alabiliyordum. (Tıbbi kayıtlarımın tamamı mevcuttur) Bu yuzden tekrar ameliyat olmam gerekti. Bunu kendileri soyledi benim kararım değildi cunku yaptıkları hatayı kabul edip beni tekrar ameliyat etmek istediler. Fakat doğal olarak kendilerine guvenemediğim icin (Doktorumu değiştirmek benim en doğal hakkım) bu site uzerinden ciddi araştırmalar sonucunda Dr. Ersal Kaya adında işinin ehli bir doktor buldum. Cok şukur Ersal Bey ilk ameliyatımı yapan Dr ların hatalarını duzeltti.
Bu forum sitesi bilgilendirme amacı icin var. Bunu hepimiz bu amac doğrultusunda kullanıyoruz. Fakat deneyimlerimi buraya yazdığım icin ilk operasyonu yapan Dr lar eşimin cep telefonuna msj atarak taciz ettiler. Benim amacım sağlık ile ilgili yaptıkları hataları başka kimsenin mağdur olmaması icin herkesin bilmesi acısından burada sizlerle paylaşmaktır. Bu yazdıklarım ne hakaret ne de suclamadır. Elimde sağlık raporları var. Albume yukleyeceğim fotoğraflar anlatıyor zaten herşeyi. Eğer ikinci bir ameliyat olmam gerektiği kendileri tarafından soylendiyse ve Allah razı olsun Ersal Bey burnumu toparlayabildiyse, demek ki ortada yapılmış bir yanlış var. Bu kesin. Bunu paylaşmak ve başkalarını bilgi sahibi etmek herkesin doğal hakkıdır. Benim abim de doktor ve doktorlara ayrı bir saygım var. Amacım doktorlara hakaret etmek değil aksine doktor sececeklerle tecrubelerimi paylaşmaktır. Ama hastalarınızı tehdit edip yazdıklarını sildireceğinize onları iyi tedavi etseydiniz burada size teşekkur ederdik. Ersal beye teşekkur ettiğim gibi. Cebime atılan msjlar icin yasal hakkımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim. Sonucta insanlar doktoruna guveniyor ve bıcak altına yatıyor. Ben mağdur oldum başkaları olmasın. Tekrar ediyorum, amacım kimseyi kotulemek yada karalamak değil sadece kotu bir operasyon tecrubemi sevgili site ziyaretcileri ile paylaşmak ve doktor secimlerinde biraz olsun yardımım dokunmasını sağlamaktır...
Saygılarımla...
Aşağıdaki resimlerden ilk orjinal halim diğer 3 resim ise ilk operasyon sonucu beni getirdikleri halin 10.aydaki durumu. Alt mesajdakiler ise Ersal beyin ki, 3 aylık.
Adana’da Burun Estetiği Operasyonu olacakların dikkatine;
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Adana’da Burun Estetiği Operasyonu olacakların dikkatine;