19 ocak 2019 tarihinde ameliyat oldum ve benim ikinci burun ameliyatım olucaktı daha onceki ameliyatımda cok zorluk cekmiştim ve tekrar ameliyat olmaya karar vermem cok zor oldu.Bunu tekrar goze alabilmem icin gercekten guvenebileceğim ve alanında uzman olan bir doktor arayışına girdim yrd.doc.dr kadir ozdamar ı keşfedene kadar cok estetik uzaman'ıyla goruştum ve bana tekrar ameliyat masasına yatmam icin yeterli guveni veremediler.Aylarca instegram da takip ettiğim kadir ozdamar Şanlıurfa ozel lotus hastahanesinde calışmaya başladığını oğrendim ve muayene olmak icin randevu aldım. Muayene olduktan sonra ameliyat gunune karar verdik hızlı ama yerinde bir karar oldu benim icin. Geniş burun delikli kırık ve yamuk bir burun a sahiptim ameliyatımın zorlu gececeğinin farkındaydım ama kadir hocanın alanındaki profesyonelliğini bildiğim icin tereddutsuz ameliyat masasına yattım tabi ki korkularım oldu hele de o ameliyathaneye girdiğimde. Gozumu actığımda servisteydim artık rutin kontroller yapılıyodu hemşireler tarafından narkozun etkisiyle yaptığım ve konuştuğum coğu şeyi hatırlamıyorum buz tedavisi uyguladım 24 saat ara ara tabi. Cok az şişliğim oldu morarma olmadı diyecek kadar azdı. insanın canını sıkan ne şişlik ne morarma boğazdan alman gereken nefes burunda ki sızılar da cabası . Acı olmadı diyemem ama dayanamicak gibi de değildi iki gun hastahanede kaldım tanponlar 7 gun sonra cıktı o sureye kadar ağızdan nefes almaktan başka hic bir sorun yoktu artık tanponları cıkarmak icin heyecanlanıyordum. Ki korkulacak bir tarafı yok cunku artık burnunda nefes almaya başlicağımı duşunmek bile yetiyordu tanponları cıkratmaya başladığında kadir hoca muthiş bir rahatlama hissediyosun sonrasında burnumun ustune ten rengi bant yapıştırdı kadir hoca odem ve şişliğin olmaması icin bir 4 gun de o bantla dolaştım bantlarda cıktıktan sonra hic bir sorun ve sıkıntı yaşamadım ve gunluk yaşantıma engel olabilecek hic bir şey yoktu ne şişlik ne de morarma cok doğal ve guzel duruyordu burnum ameliyat olalı 2 ay olmak uzere ve şukur ediyorum iyi ki kadir ozdamar ameliyatımı yaptı