Herkese merhaba. Ben 1 ay once Tevfik Sozen'de hem burun ameliyatı oldum hem de ameliyat sırasında goz altı, yanak ve dudağa yağ enjeksiyonu yaptırdım. Doktor secerken en cok bu siteye bakmıştım o yuzden başarılı bir ameliyat sonrasında buraya yazıp sizlere de yardımcı olmak istedim. İzmir'de oturuyorum ancak internetten guzel yorumları gorunce ameliyat icin Ankara hacettepe hastanesine gittim. İyi ki de gitmişim.

İlk olarak burun ameliyatımı anlatayım. Daha onceden başka bir doktorda burun ameliyatı gecirmiştim ancak başarısızdı. Asimetrikti, hala kemerli ve sağa doğru yamuk duruyordu. Ankara'ya muayene icin gittiğimde doktor bey goz altlarımın cokuk olduğundan, butunluğu sağlamak amacıyla yağ enjeksiyonu da yapabileceğinden bahsetti. Cok sevinmiştim cunku gercekten goz altlarım aşırı cokuk duruyordu ve zaten yaptırmayı duşunuyordum. Muayeneden memnun ayrıldım ve hemen ameliyat olmak istedim. Cunku gercekten ilgili, mantıklı acıklamalar yapan, sempatik bir doktor. İnsanın aklında soru işaretleri bırakmıyor. En onemlisi onceden ameliyat gecirmiş biri olarak, doktorun ilgili olması cok onemliydi benim icin. Ameliyat cok başarılıydı. Benim cildim fazla odem tuttuğundan şişkinliklerim fazlaydı. Ama bir kac gun icinde hemen iyileşmeye başladım. Şuan 1 ay oldu hala burnum şiş ama şiş halini bile o kadar cok seviyorum ki. Şekli cok hoşuma gitti ve nefes alış verişlerim cok iyi. Ayrıca doktor kesinlikle sizi diğer doktorlar gibi ameliyattan sonra yalnız bırakmıyor. Durumumu kontrol etmesi ve surekli bilgi alması benim acımdan başarısının yanında cok buyuk bir artı.

Yağ enjeksiyonu icin gobeğimden yağ alındı ve o da cok guzel oldu. Oyle balon gibi şişmiş surat ve dudak değil; gercekten doğal duran hatlarıyla cok guzel sonuclar elde ettim. İlk gunler yağ enjeksiyonu da şişlik yapıyor bir kac gun icinde şeklini belli ediyor. Goz altlarım ve yanaklarım daha dolgun ve daha genc gorunuyor. Dudaklarım eskiden ince ve şekilsizdi. surekli dudak kalemi kullanırdım. Ama yağ enjeksiyonundan beri gerek duymuyorum. Şekli cok guzel oldu. Tabi dudak cok hareketli bir bolge olduğundan diğer bolgelere gore daha cabuk eriyor. Şuan % 30-40 civarı kaldı. Ama goz altlarım cok cok az eridi. Yağ enjeksiyonu yapılan bolgelerde cildim parlak ve puruzsuz.

Kısacası aşırı memnun olduğum, her işleminden ayrı memnun kaldığım bir doktor. 1 ay sonra yurt dışına goc edeceğim ama dudaktaki yağ enjeksiyonunu tekrarlatmak icin nerede olursam olayım gideceğim tek doktordur kendisi. Sadece burun ameliyatı değil; yağ enjeksiyonu duşunenler de gidebilir. Fotoğraf gormek isteyenler yazsın, ozelden atacağım ve soruları olanlara yardımcı olurum.