Merhaba arkadaşlar, belki beni hatırlayanlarınız olur. 2 yıl once yine bu zamanlarda goğus estetiği olmuştum, burada yine konu acıp bircok arkadaşımızla bilgi alışverişi yapmıştık. Şimdi de sıra burun estetiğine geldi Burada konu acmamın sebebi bu surecte neler yaşadığımı yazarak ameliyat olmayı duşunen arkadaşlara yardımcı olabilmek.

Oncelikle hic doktor arayışına girmedim, goğus ameliyatımı olduğum doktorumdan cok memnun olduğum icin yine aynı doktoruma kendimi emanet ettim. Zaten kendisi goğus ameliyatından cok burun ameliyatında adını duyurmuş birisi. O yuzden gercekten kafamda soru işaretlerim yok. Umarım ameliyat sonrasında da boyle devam eder duşuncelerim.

Burun estetiği fikrimin ortaya cıkışı da aslında aniden oldu. Burnumdan nefes almakta cok zorlanan birisiyim. Burnumda septum deviasyonum var. Gectiğimiz yaz KBB doktoruna bunun icin ameliyat olmuştum. Bu doktoruma başvurmamıştım cunku estetiksel olarak bir şeyler yaptırmayı duşunmuyordum acıkcası o zamanlar. Daha sonra ameliyatın pek faydasını goremedim, yine nefes alamıyordum. Yolda yururken bile ağzımdan nefes alarak yuruyordum utanıyordum artık Burun da bildiğiniz gibi cok da surekli işlem gormeye musait bir bolge değil, bu yuzden 2. hatayı kaldıramazdım. Ben de kendimi emin olduğum ellere bırakmak istedim. İkinci defa burun ameliyatı olacakken de estetiksel şikayetlerim de giderilsin istedim.

Yapılacak işlemler: septum deviasyonunun duzeltilmesi, septum deviasyonundan dolayı dışarıdan hafif eğrilik gorunumunun duzeltilmesi, burundaki kemerin duzeltilmesi, burun kanatlarının daraltılması, burun ucu duşukluğunun kaldırılması

Ameliyat tarihi: 31 Ağustos 2016
Tahlil gunu: 29 Ağustos 2016

Sormak istediğiniz sorular olursa burada olacağım. Her gelişme sonrasında da guncel olarak yazacağım. Bu surec daha başlamadan oncesinde yanımda olan canım arzum77 'ye buradan teşekkurlerimi iletiyorum