oncelikle merhabalar.
siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak bu aktif olarak ilk katılımım olacak. ben burun ameliyatına karar vermeden once cok baktım siteye cok faydası oldu. umarım benim yazacaklarımın da faydası olur size.

sitede Tevfik Sozen'in baya ovulduğunu gormuştum. ben de cok korkuyodum ameliyattan ki iğneden bile korkan biriyim. ameliyatı olalı 15 ay oldu bu arada. gercekten dendiği kadar var Tevfik bey. cok enerjik, cok iyi cok ilgili. ben katlanılmaz bir hastayımdır iğneye bile ağlayıp mızmızlanan biriyim . her aşamada cok sabırlı davrandı kendisi.
ameliyat sonrasındaki haftalarda hatta aylarda bile ilgilendi sağolsun. kendisini cok sevdim. herkese tereddut etmeden onerebileceğim doktorum. ameliyatım septo-rhinoplasty şeklinde oldu. hem nefes olarak sıkıntım vardı hem de kemer vardı burnumda. şimdi rahat nefes alabildikten sonra farkediyorum eskiden benim icin ne kadar buyuk sıkıntı olduğunu. şimdi hem goruntu olarak hem fonksiyon olarak burnumdan cok memnunum merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz. ilk defa fotoğraf yukluyorum umarım becerebilmişimdir ..