Dr. Aykut Ozpur'a revizyon olan var mı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dr. Aykut Ozpur'a revizyon olan var mı
-
20-10-2022, 04:25:25merhaba 2015 de burun estetiği oldum ama revizyon olmam gerekiyor Aykut Ozpur instagramdan gorduğum kadarıyla yaptığı burunlar cok doğal ve guzel duruyor. Barış Cakırla da yakınlığı var sanırım. Bu sebeple başından beri ona olmak istediim parayı hallettikten sonra(27bin) muayene olmak icin gittiğimde benimle cok da olumlu konuşmadı hayal kırıklığı olmaması acısından daha temkinli ve soğuk biri herkese de revizyon yapmıyormuş. Kafam cok karışık ameliyatımın 4 saat surebileceğini soyledi sonucun guzel olmasını garanti etmiyorum diyor ama ameliyatta yapılabilecek her şeyin yapılacağını cok uğraşılacağını garanti ediyor yani sonuc kotu de olabilir diyor revizyon olduğu icin hemen tum doktorlar daha zor ve başarı oranı daha duşuk diyor. Ne yapmalıyım? Suleyman Taş mukemmel yapıyor bence ama o da 6500 euro. Butcem mumkun değil ne oneriyorsunuz? Bu arada Aykut Beyin instagramnda hic revizyon yoktu ornek istedim hasta mahremiyeti adına tekrar randevu oluşturup onunla birlikte baktık iki buruna ikisi de cok guzeldi ama hic paylaşılmaması da garip geldi