Merhaba herkese,
Uzun suredir doktor araştırıyorum. Burun ucum buyuk, sivri(ince) ve duşuk, kemerim de var. İnce ciltliyim.
Bircok doktorla goruştum ve instagramlarını inceledim. Burun ucunu kuculttuklerinde burun ucunun kalınlaştığını farkettim. Makul olculerde olabilir ama kapkalın, yuvarlak kalıyor ve parlamalar oluyor burun ucunda farketmişsinizdir hamur gibi kalıyor ucu. Burun ucunu kuculturken inceliğini ve detaylarını da koruyabilen bir doktor arıyorum.
Kapalı yontemin burun ucu detaylarını koruyan bir yontem olduğunu biliyorum ama kapalı yapıp guzelce kısaltabilen pek instagram hesabı goremedim. Hem kısaltmayıp hem de kaldırınca bir garip duruyor burun ucları. Elad Azizli, Ali Evlice ve Eyup Bozkurt ’ta boyle burunlara denk geldim.
Kapalı yapıp kucultmede iyi olan bir doktor benim icin harika olur, boyle birini biliyorsanız lutfen yazın. Butce max. 20 bin.
Eğer acık yapan birilerini tanıyorsanız kucultmede iyiyse burun ucunu ince bırakmada da iyi olması gerekiyor.
Ornek olarak,
-Erkan Soylunun instagram fotoğraflarını beğendim, dikkat ederseniz hem kucultmuş hem de kuculen burunlar ince kalabilmiş ama forumda olumsuz yorumlar duydum onun hakkında.
-Mehmet Erdilin instagram fotoğraflarını incelediğimde burun uclarını kucultmuş epey ama burun ucu detayları kaybolmuş ve kalın geliyor gozume.
-Nihat Kaya ile goruştum harika iletişimi olan tatlı bir insan ve başarılı burunları var, kalın da yapsa burun ucu detayları var mesela Nihat beyde ama onda da ince buruna pek rastlamadım, genelde kalın yapıyor. İnce de yapsa tam istediğim burnu yapıyor bu adam.
-Doğan Pınarla goruşmuştum, beni son ana kadar oyaladı ve son anda ameliyat etmekten vazgecip zamanımı yedi. Yapabileceğini duşunmuyor olabilir, ameliyat etmek istemeyebilir bu sorun değil ama keşke başında soyleseydi onun yuzunden tekrar doktor aramak zorunda kaldım ve guven vermiyor şu anda. İnstagram fotoğrafları kısaltma konusunda pek başarılı değil ama burun ucu detaylarını gosterebilmesi ve burun ucunu aşırı kalın yapmaması acısından beğeniyorum onu.
-Şaban Celebi hakkında ne duşunuyorsunuz bilmiyorum cok yoğun biri ve ilgisiz kalabilir diye şuphelerim var. Bu yoğunluktan dolayı kafası dolu olabilir ve soylediklerimi unutup kendi bildiğini okuyabilir ameliyat sırasında.
Burun ucundaki kalınlık derken iyileşmiş fotoğrafları baz alıyorum. Kuculen burun bir tık kalınlaşıyor. Halihazırda ince olduğu icin sevdiğim bir ozelliğini kaybetmek istemiyorum. O yuzden kuculturken cok da kalınlaştırmaması gerekiyor. Bu konuda iyi doktor biliyorsanız lutfen soyleyin kızlar
İstanbul’da burun ucu kucultmede iyi olan doktor onerisi
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- İstanbul’da burun ucu kucultmede iyi olan doktor onerisi