Merhaba kızlar.. Ben ciceği burnunda avukatım. oğrenciliğim henuz bitti ve mesleğe başlamadan şu burnumdaki goruntu bozukluğundan ve tıkanıklıktan kurtulayım dedim. Butcem sınırlı olduğundan burun estetiği konusunu bayağı bir araştırdım. Birkac doktorla goruştukten sonra bir arkadaşımın onerisiyle Bahcelievler aile hastanesindeki Dr İlhan Eğilmez de ameliyat olmaya karar verdim gibi. Bana bu tavsiyi veren arkadaşım aile hastanesinin ameliyathanesinde hemşire olarak calışıyor. Onun soylediğine gore İlhan bey estetik burun ameliyatlarında hem cok tecrubeli hem de revizyon ameliyatlarını bile başarılı bir şekilde yapabilen bir doktormuş. Hatta hastanenin diğer doktorunun estetik burun ameliyatlarının buyuk bir kısmını ve revizyon ameliyatlarının neredeyse tamamını İlhan bey yapıyormuş.
Fazla bir butce ayıramadığımdan bir de sizlerden bu konuda fikir ve destek almak istedim. Aranızda Dr. İlhan Eğilmez konusunda fikri olan varsa lutfen paylaşsın. Mesleki bir olgu olsa gerek bir turlu tam olarak kesin karar veremiyorum.