Op. Dr. Bora Karaali
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Op. Dr. Bora Karaali
-
20-10-2022, 04:16:482014 ocak ayında İzmir Ozel Ekol KBB hastanesinde doktor Bora Karaali ’ye burun ameliyatı oldum.Nefes alamama ve burun tıkanıklığı sorunum giderilecek zannederken nefes almak hayal oldu.İsteğim dışında burnumdaki kemik Bora Karaali tarafından torpulendi ve burnumda iskelet yapı ile kıkırdak yapı bozuldu..Bunun yanında burnumda ameliyat sonrası kuruluk gelişti.Kuruluk olduğu zaman burnumda bir yanma sızlama meydana geldi.Burnum surekli kanadı ve burun ici mukozası hic duzelmedi.Kan dolaşımıda olmadığı icin burnum surekli morardı ve zonklamaya başladı..Bir sure sonra calışamaz hale geldim.Gunlerce yataktan cıkamadığım zamanlar oldu.cildim ve gozlerimde bozuldu.burun sinirlerim ve dokularım cok zarar gordu.Sonuc itibariyle psikolojik, fizyolojik ve maddi olarak kayba uğradım.Yani yaşam kalitem sıfıra duştu.2019 ocak ayında uzun araştırmalarım sonucu doktor Eren Taştan ’a revizyon ameliyatı oldum.Hayatımın en buyuk şansı Eren Taştan gibi doktora denk gelip ikinci bir hayata başlamak.Kendilerine buradan sonsuz sevgi saygılarımı sunuyorum.Bu yazıyı yazmamın sebebi benim gibi başka insanlarında mağdur olmasını engellemek.Sosyal medyada reklamı cok yapılan doktorların iyi olduğu anlamına gelmediğini herkesin bilmesini istiyorum.Kimse pişmanlık yaşamasın.Ektede Bora Karaali'nin yaptığı ameliyat sonucu fotoğraflarımı koyuyorum.Yorum ve değerlendirmeler size ait.