Herkese merhaba; oncelikle Kadınlar kulubu kurucuları ve yonetim ekibine,bizlere her dara duştuğumuzde sığındığımız yol aradığımız bilgi edinme,dayanışma,paylaşma vs,yapabileceğimiz bu siteyi kurdukları icin teşekkurumu bir borc biliyorum.
14 Temmuzda amaliyatımı oldum. Bugun 12. gunum.Alcım alındı,burnuma bir hafta daha duracak atel takıldı.Veee ben cokk mutluyum..
Oncelikle kadınlar kulubunun varlığı insanları doğru durust yonlendiren bilincli kişilerin burada olması beni Muhittin Hoca'ya yonlendirdi.Nasıl mı?Burun estetiği kararı ve nasıl Muhiittin ESKİ' YE ulaştım hemen anlatayım.
3-4 aydır doktor araştırıyordum.Ben Ankara'da yaşamıyorum. K. Ereğli den (4 saat),gidebileceğim ama cok iyi de bir doktor olsun istiyordum.Cunku yaşım 39 ve amaliyattan sonra tek korkum revizyon olmaktı.Zaten bu yaşa kadar durmuşum zar zor karar vermişim hataya yer olmamalıydı.Başladım araştırmaya....bir suru doktoru instrgamdan takibe aldım,bircoğuna mesajlar yazdım,bircoğuyla telefonda goruştum. VEEE birinci karar GURCAN ASLAN OLDU. 3 TEMMUZDA gittim goruşmeye hayatımda ilk defa bir plastik cerrahla yuz yuze goruşecektim.Anlatamam nasıl heyecanlıyım. Ama doktorda benim heyecanımı azaltıp beni rahatlatacak tek bir kelime duymadım.Sordum doktora burun deliklerim kuculunce nefes alabilecekmiyim diye oda burun deliklerinizi kucultmeye gerek yok dedi. Ama benim burun deliklerim cok buyuk dedim.Şoyle bir kafanı kaldırırmısın dedi,kaldırdım,hayır gerek yok dedi.. Allah allah ya banamı buyuk geliyor o zaman bu dedim.Hadi bunuda gectik,beni muayene etmediği gibi 14 temmuza gun istedim bir gun oncesinden tahlillerinizi verirsin dedi .Kullandığım ilac varmı vs.hic sormadı.(en onemli kısım bence burasıydı)
Oradan cıktım omuzlarım yere duştu resmen,ben boyle beklemiyordum bu goruşmeyi,nasıl heyecanlıydım Ereğliden gelmişim,icimde boyle olmamalı diyordum BEN BU DOKTORA OLURSAM bin tane soru ile amaliyata girecektim.Bir taraftanda diyorum heral kendisine cok guveniyor emin heralde ondan boyle net konuşmadı soğuktu diye. Ne bileyim hayatımda plastik cerrah mı gordum.Ereğliye geldikeşimle konuşuyoruz icim rahat değil dedim,o sırada tekrar bilgisayr elimden duşmuyor hic kadınlar kulubune girdim...therealG KULLANICISINDAN MESAJ BEN TAVSİYE ETMİYORUM DİYE hemen ozelden sohbete gectim bana başından gecenleri detaylarıyla anlattı. Nasıl uzuldum anlatamam sanki kendi evladım icim parcalandı.Ve o an vazgectim gurcan aslana olmaktan.
Zaten o vakte kadar bir suru doktor vardı kafamda,birde sanırım bizler reklamını iyi yapanı tercih ediyoruz.Muhittin HOCANIN SOSYAL MEDYADA hastalarının amaliyat anı sonrası yok tampon alınışı,alcı cıkarılışı hic yoktu bu işte bir iş var dedim insan niye koymazki herkes koyuyor hastalar alelade sosyal medyada.Muhittin HOCAYI o gun bilgisayarın başından kalkmadan gittiği okullar aldiği eğitimler nerelerde calışmış nasıl burunlar yapıyor vs arştırdım ve bu adam benim aradığım kişi dedim ve 7 temmuza aldım randevuyu ve gittikkkk.....
Eda hanım karşıladı bizi once bir form doldurttu sonra hocanı odasına aldı.HOCA GULER YUZLE KARŞILADI ve oyle bir muayene ettiki aaaaaaaa oldum.AYNA VERDİ ELİME bakın burnunuz eğri dedi ben şokkkk.Hic farketmemiştim bu yaşa kadar buda sizin ağzınızı hafif eğri gorunmesine sebp oluyor dedi AMANIN HAYATIMDA HİC SEVMEDİĞİM BURNUMA BİRDE BEN DİKKATLİCE BAKTIM HAFİF BİR EĞRİLİK VARDI burnunuzun neleri sizi rahatsız ediyor dedi BENDE YAN GORUNUŞU DEDİM UCU DUŞUYOR DEDİM sonra gerisini o soyledi.. burun delikleriniz buyuk kuculecek dedi ben yine şokkk bir once gittiğim doktor gerek yok demişti,kemer gidecek yan goruuşunuzde guzel olacak dedi eğriliğiniz gidecek dedi burnumun icini iyice inceledi herşey tam istediğim gibi gidiyordu adam benim icimi okuyordu resmen resimlerimi cekti bana hastalarının resmini gosterdi ben tabiki yine kafama takılan soruyu sordum burun deliklerim kuculunce nefeste sıkıntı yaşarmıyım diye..oda oyle birşey olmaz dedi yani kafamda en ufak soru işareti kalmamıştı bir tane resim gosterdim banada bunun aynısını yaparmısınız diye tamam calışayım dedi HA BİRDE BURUN DELİKLERİ KARŞIYA BAKAN BİR BURUN ASLA YAPMAM DEDİ OHHHH DEMİŞTİM. .Zaten doktor surekli bana icin rahat olsun cok iyi olacak cok beğeneceğin bir burun yapacağım sana, bana guven gibi sozleride surekli soyledi..Allahım bu sozleri duymak o kadar rahatlattıki beni ağlamışım orada....yalnız kullandığın ilacları soylermisin dedi oysaki diğre doktor sormamıştı bende kansızlık vardı ve kan hapı kullanıyorum dedim o da kan değerin 11 in altındaysa bu amaliyatı yapamam bekleyeceğiz dedi. neyseki tahlillerde değerim 12 cıktı ve amaliyatımı 14 temmuzda oldummmmmmm.
Amaliyattan 4 gun once kadınlar kulubune girmiştim orada merveyldız0690 adlı kullanıcı;ben amaliyatımı Muhittin Eski'ye oldum 1 hafta oldu diye ben hemen ozelden ulaştım telefonlarımızı aldık ve bana her aşamayı detaylı anlattı ve her an yanımda oldu amaliyata girerken dahi mesajlaştık beni o kadar rahatlattiki kendisine brdan sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum iyiki varsın guzellikkkkk......
AMALİYAT 2 de bayılttılar 6 da odama geldim ne bir acı ne bir sızı hic bir şey hissetmedim ikinci gun saat 4 te taburcu etti beni 4 saat suren yolumuz vardı serinlikte gidin dedi.ereğliye geldiğimde morarmaya başladım 3. gunden sonra inmeye başladı doktorum ilgiliydi aradı sordu nasılsın bir sorun varmı diye cok memnun kaldım.8. gun alcı icin gittik ankaraya alcı alındıktan sonra resim koydum tamm istediğim gibi yapmıştı oysa daha şiş dedi indikce dahada guzel olacak dedi bende boyle bile cok guzel dedim MUHİTTİN HOCAMA TEŞEKKURLER İYİKİ SİZİ BULMUŞUM.
therealG KULLANICISINA COK TEŞEKKUR EDİYORUM İYİKİ BENİ VAZGECİRMİŞŞŞŞŞ
merveyldız0690 kullanıcısına cok teşekkur ediyorum her an yanımda olup bıkmadan sorularımı cevaplandırdığı icin ve tekrar KADINLAR KULUBU KURUCULARINA COOOK TEŞEKKUR EDİYORUM..
BURAYA BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMAK İCİN GİREN DEĞERLİ UYELER HİSSETTİKLERİNİZİ COK İYİ ANLIYORUM İNŞALLAH HEPNİZİN İSTEDİĞİ BURNA KAVUŞURSUNUZ KARAR VERMEK GERCEKTEN COK ZOR HERKESE ALLAH KOLAYLIK VERSİN.SEVGİLERRRR..RESİMLERİ BİRAZDAN ATIYORUM..
MUHİTTİN ESKİ'YE AMALİYATIMI OLDUM.(oncesi sonrası her aşaması resimli)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- MUHİTTİN ESKİ'YE AMALİYATIMI OLDUM.(oncesi sonrası her aşaması resimli)