Merhabalar, burun estetiği ameliyatı icin yaklaşık 1-2 aydır yoğun bir doktor arayışı icerisindeydim ve baya zor bi surec o yuzden ben de ameliyat olmayı duşunenlere fikir vermesi adına kendi surecimi anlatmak istedim size. Doktorum hakkında pek yorum da gorememiştim burda. Oncelikle ben ameliyatı İstanbul, Ankara ya da Kayseri'de olacaktım yani bir suru doktor ismi vardı listemde ama en son arkadaşımı da ameliyat eden Mehmet Beye karar verdim (arkadaşım da memnun olunca daha cok guvendik).
Gecen hafta Kayseri Memorial'de Dr Mehmet Severcan'a ameliyat oldum. Bugun alcılarım cıktı ve aşırı memnunum. Kendisi baya gercekci konuşuyor olabilecek en iyi şekli anlatıyor, bilgisayardan olabilecek haline dair cizim yapmayı pek tercih etmiyor/istemiyor ancak yine de isterseniz gosteriyor ama kesinlikle cizimden cok daha guzel bir sonuc elde ediyor. Genel olarak doğal duran burunlar yapmayı tercih ediyor.
Surec adına da konuşmam gerekirse Youtube'da bircok videoda moraran sararan insanlar gorunce korkmuştum ama bende hic morluk olmadı. İlk gunler suratım biraz şişmişti ama 5-6. gunler onlar da nerdeyse tamamen gitti. Ayrıca yine izlediğim videolardan ve bu platformdaki bazı yazılardan alcı cıkınca burnun şiş olacağını ve ilk anda hoşuma gitmeyebileceğine kendime tekrar edip durdum butun hafta ama bugun alcı cıktığında gozume harika gozuken ve hic de dev gibi olmayan, suratıma cok yakışan muthiş bir burun cıktı ki Mehmet bey yine de şiş olduğunu ve daha da kuculeceğini soyledi ki ben bu halini de baya sevdim. Bunların dışında memorial hastanesi personelinden de bahsetmek istiyorum, hepsi aşırı samimi ve iyi insanlardı bu sureci olabilecek en rahat şekilde atlatmak icin fazlasıyla yardımcı oldular ki bunların da ameliyat sureci adına baya onemli olduğunu duşunuyorum.
Hastane doktor ya da surecle ilgili aklınıza takılan şeyleri burdan ya da ozelden de sorabilirsiniz. Gec gorebilirim cok girmiyorum siteye ama gorunce mutlaka yanıtlarım.
Kayseri memorial Op Dr Mehmet Severcan'a ameliyat oldum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kayseri memorial Op Dr Mehmet Severcan'a ameliyat oldum