Ben tam 2 hafta once burnumdan hem deviasyon hem estetik ameliyatı oldum.
Ameliyattan 1 hafta sonra alcı cıkartıldığında bant takılmadan once bakışımda bir tuhaflık fark etmiştim. Sonra bant takıldı haliyle anlayamadım. Bantlar da 5 gun sonra cıkartıldı ve ilk andan itibaren aynadaki halimi tanıyamadım.
Burun yan profilim dumduz guzel. Eskiden kemerli ve hafif duşuk bir burnum vardı. Şimdi duz ve ucu normal.
Ama onden bakıldığında gozlerim o kadar farklı duruyor ki! Başka bir insan gibi. Gozlerimin ortası onceden o kadar kalkık değildi şimdi kemer gitmesine rağmen daha yukarıda o yuzden goz pınarları one doğru geliyor gibi bir de onceden pınarlarım daha cukurdu şimdi cukurluk filan kalmamış oradaki deri buruna doğru cekilmiş ve şiş.
Ameliyat olmadan once olumsuz yazıları gorur herhalde evham yapıyorlar, Ben oyle olmam diyordum. Ama boyle bir sorunla karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi. Yani burnum duzelsin derken cok sevdiğim gozlerime sacma bir bakış yerleşti. Daha 2 hafta olduğu icin sakin olmaya calışıyorum ama yansımamı her gorduğumde moralim yerle bir oluyor.
Daha once boyle bir problem yaşayanlar yazabilir mi lutfen