Merhaba ben de uzun sure burun estetiği icin araştırma yapmıştım.

Deviasyon gibi sorunlarım da vardı ama ozele yaklaşık 6 bin tl verecek param da yoktu. Bi risk aldım bir tavsiye ile kecioren eğitim ve araştırma hastanesine gittim. Kbb uzmanı ile goruştum eğrilik olduğu ve et buyumesi olduğunu doktorum da onayladı.

Estetik de yapabileceğini soyledi doktorum. Hem de ucretsiz.. yaptığı burunlara baktım gayet iyiydi ve doktorun tavrı verdiği guven faln cok olumluydu. Zaten tavsiye uzerine gitmiştim. Yaklaşık 2 ay sonrasına gun verdi doktorum o surecte kontrollerim ameliyat anestezi hazırlıklarım yapıldı vee birkac gun once ameliyat oldum.

1-2?gece kalırsın demişlerdi ama 1 gece kaldım. Morarmam yok denecek kadar az oldu. Şişlik ilk 3 gun yoğun oldu tum yuzumde ama sonra gecti. Surekli buz koyduk falan. 3 gune de tamponlar alınacak.

Doktorun tavsiyesi uzerine termal splint alcıyı dışardan kendim aldım. Sıhhiyeden elektron medikalden termal splint alcımı aldım. Her yerde yoktu. Fiyatı 65tl falan. Genelde 20-30 tl lik alcılar satılıyo piyasada ama onlar pek iyi değilmiş. Bu baya iyi. Silikon tampon almadım zaten hastanem onu kullanıyormuş.

Anlatacak cok sey var sorularınızı yanıtlayabilirim.