Ben Erdem Caglara ameliyat oldum gectigimiz mayista sonuctan cok cok memnunum, cok uzun arayislar sonrasi buldum ankaradan gittim. Muayeneden iki gun sonra da ameliyat oldum. Erdem doktor cok sicakkanli ve ne istediginizi yuzunuze neyin yakisacagini cok iyi biliyor. Doktora guven cok onemli cunku ameliyat olmak ciddi bir sey, o guveni almak insani rahatlatiyor. Ameliyat oncesi cok ruyalarim olmustu her gece kendimi ameliyat masasinda goruyordum o derece korkuyordum ama cok rahatlatti isinin ehli olmasi. Ameliyat sonrasi ben cok kustum zaten en korktugum seydi 7-8 saat surekli kustum, ameliyattan ilk ciktigim an gozlerim kapaliyken kusmaya basladim tabii bu bunyeye gore degisiyor benim midem cok hassas. Agrim hic olmadi sadece bas agrisi disinda o da katlanilmyacak bir sey degil. Inanamiyorum ama hicbir morarma olmadi sarilik bile olmadi gozaltlarmda vs. genelde morarma olmadi diyenlerin gozaltlarinda sarilik oluyor gercekten hicbir morarma olmadi. Yuzum asiri sisti ama ozelikle yanaklarim dudaklarim. Cizgifilm karakteri Bernard gibiydim. Ameliyatin ilk gecesi rahat uyudum. Burnum kapali olunca nasil rahat ederim diye tedirgindim ama o an umursamiyorsunuz fakat hastaneden ayrilip burnunuzdaki tamponlar cikana kadar yassnilan surec izdirap uzgunum ama gercekci olmak isterim. Nefes alamamak burnunuzda tamponlari hisetmek yutkunurken ozellikle sizi cileden cikariyor psikolojik olarak bu surec beni mahvetti cunku uyuyamiyorsunuz ve ben surekli uyandikca buz uyguluyordum uykulu halimle. Tamponlar cikinca dunyalar sizin. Tum bu surece deger. , umarim siz de mutlu sonuclar alacaginiz sizi bunalimdan cikaracak bir buruna sahip olursunuz. Ben yillardir sorun ediyordum sonunda cok mutluyum.