Selamlar ben beş gun once burun ameliyatı oldum. Oncelikle burnumda sol kemikte buyume eğrilik ve kalınlık vardı yani burnumun ic kemiği zigzag şeklinde kavisliydi bu nefes alma ve soğuk algınlığı gibi hastalıklarda zor iyileşme sorunu yaratıyordu. Dış gorunumunde ise icerdeki sorunlar pek belli değildi burun sırtımda cok hafif bir kemer vardı burun ucum ise ne duşuk ne kalkık normal sadece uc kısmı birazcık tombul sayılırdı. Ameliyatımı ankarada bir kbb profesoru yaptı bana cok guven verdi ameliyat oncesinde. Burnumun ic kısımdaki sorunları giderilecek burun sırtı kaydırak gibi kavisli olmayacak burun ucum cok hafif daraltılacak ve cok hafif milimetrik kaldırılacaktı. Ameliyattan cıktığımda cok şişliklerim olmadı ilk başta ama ilk gunun gecesinde burnumun altındaki gazlı bez değiştirileceği zaman burnumu gordum ve şok oldum resmen domuz burnu gibi ucu yukarıdaydı ertesi gun doktoruma sordum şimdilik oyle olması normal sonradan duzelecek dedi ama icim rahat değil. 4. gun yani dun tamponlarım ve burun ucundaki askı cıktı bugun baktım hala kalkık tabi ki şişlikler de var ama doktoruma gore herşey mukemmel gidiyor moral olarak kotuyum daha once tecrubesi olanlar var mı en istemediğim şey domuz burnu gibi havada ve hey bakın ben estetik oldum diye bağıran bir burun acaba iner mi ne zaman iner? Siz hic boyle bir durum yaşadınız mı?