Merhaba arkadaşlar bende 8 ay once burun estetiği oldum ve pişmanım ama artık zamanı geriye alamam.. Bu surecte psikolojim o kadar yerle bir oldu ki, yaşamak dahi istemiyorum ve korkuyorum hep boyle mi yaşacağım diye..

Kısaca problemi mi anlatmam gerekirse, 8 ay bitti dokuzuncu aya girdim.. Burnumun dış goruntusunden şikayetci değilim ama zaman gectikce doktorun hataları belirgin bir şekilde cıkıyor ortaya.. Burun kanadım da cokme oldu ve sol burun etlerim hic kuculmuyor hep tıkalı bazen ise etler birbirine kenetlenmiş gibi.. Ayrıca alerjim yoktu ama burun ameliyatından sonra burun icine akan şeffaf yapışkan akıntım var ve temizlesem de yeniden doluyor.. Oksuruk, hapşırma, nefes alamama, geniz akıntısı, akıntı ve enfeksiyon belirtileri de gosteriyorum. Burnumun ucu cok genişti doktorum ise kucultmek icin bayağı parca cıkarmış ve gereğinden fazla dar yaptığı icin nefes alırken zorlanıyorum ve hava ciğerlerime kesinlikle ulaşmıyor.. Ve bunlardan kaynaklı kokular bazen net coğunlukla ise az alıyorum.. Buyuk ihtimalle ise nazal valv darlığı var bayağıdır araştırıyorum ve doktorlara gidip problemi tam anladıktan sonra işallah iyi bir doktor bulursam ameliyat olacağım.. İcimi dokmek istedim..

Bueun estiğinin ilk ayları burnum iyiydi goruntu olarak, şimdi sadece hafif bir cokukluk var sanırım nefes ve koku problemim olmasaydı sırf hafif cokukluk oluştu diye burun estetiği olmazdım.