Merhaba uzun suredir burun estetiği hakkındaki başlıkları, yorumları okuyorum. Bugun uyelik acıp bu konu hakkındaki surecimi yazmaya karar verdim.
Ben 2011 yılında(yani 11 sene once) ilk ameliyatımı Gazi universitesi plastik cerrahi bolumunde Kemal Fındıkcıoğlu ’na yaptırdım. O donem param olmadığından ve burnumu kafama cok taktığımdan en ucuz şekilde yaptırmak istemiştim(şimdi ne kadar pişmanım oysa) Acıkcacı ameliyatı doktor kendi mi yaptı asistanı mı emin bile olamıyorum. Cunku burnumda bir cok sorun oldu ve ameliyatı ben yapsam daha iyi olurdu o kadar kotu. Kemer hala vardı burnumda(ama bu kadar olsa razıyım) burun ucunun başladığı yerden cok kıkırdak alındığından burun ucum duştu, baya gulerken dudağıma değecek kadar. Normal dururken de cok duşuktu. Burun sağ kanadım coktu (cukur oldu) ve buna bağlı olarak da sağ burun deliğim zamanla soldakinin yarısı kadar oldu, cok kuculdu. Ayrıca sağdan nefes de alamıyordum ameliyattan sonra.burun sırtum başkasının, burun ucu ise başkasınınmış gibi birbirinden başka başka burunlar gibi duruyordu(revizyon icin gittiğim doktorlar da boyle tabir ediyordu burnumu). Teknik adına da semer burun deformasyonu dediler ama cokme, nefes alamama falan da vardı bunlara ek olarak. Becerebilirsem fotoğraf da atacağım.
10-11 yıllık surec kendimi cok cirkin ve şanssız hissetmekle gecti, daha doğrusu en başta cok cirkin olduğunu anlamadım ama sonraları gittikce berbat oldu. Şubatta ameliyat olmuştum ve aralıkta cekilmiş fotoğrafta burnum cok kotuydu ama zamanla daha da berbat oldu.
Revizyona hamilelikten(doğum yaptıktan sonra) karar verdim.
Doktora karar vermek icin bir cok doktor gezdim, kbb ci olması onceliğimdi. Eren taştan aşırı fazla fiyat verdi, bir kac doktor revizyon yapmadığını, bir kacı benimkini yapamayacağını soyledi. En son Tural Fatullayev e gittim ve karar kıldım. Revizyonu da cok diye tercih ettim. Bu kez 2022 yılının şıbatında revizyon ameliyatı oldum.
Memnun muyum; revizyonla cok şey değişti, Tural beyden memnunum iletişimi cok iyi. Ama burnum hala cok şiş(6,5 ay oldu) ve buyuk geliyor, doktor gececeğini soyledi ama bilemiyorum daha kuculur mu, eğer azıcık kuculurse cok cok iyi bir burnum var diyebilirim. Şayet bu durum da duzelirse burada guncelleme yaparım. Ama kesinlikle bu haliyle de değdi diyebilirim.
Eğer ilk ameliyatımı iyi bir doktora yaptırsaydım kesinlikle sonuc cok daha iyi olurdu.
Netice olarak herkese ilk ameliyatını iyi bir doktora olmasını oneririm.
Eklemeye calıştım fotoğrafları, ilki ilk ameliyattan sonraki hali(ki fotoğrafta cok iyi cıkmış) 2. Si revizyondan sonra.
Revizyon surecim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Revizyon surecim