Kızlar Bugun revizyon ameliyatımın 4. gunundeyim sizlere birkac tavsiye birkac da sorum olacak. Oncelikle revizyon araştırması yapan cok arkadaşım olduğunu biliyorum. Doktor bulmak gercekten zor ben de aynı durumdaydım o yuzden soracaksınız ama su an bilen arkadaşlarım var doktoru fakat benim iyi ya da kotu demem icin cok erken doktor adını cok ama cok memnun kakırsam mutlaka ozelden isteyenlere yazarım. Şimdi tavsiyelerime gelince ameliyat olmadan doktorla en az iki kere goruşun Online goruşme gibi secenekler bence doğru değil. Daha sonra ne istediğinizi anladığından hatta sizi dinlediğinden emin olun, yapacağı şeyleri net isteyin ve gunde bence en fazla bir ameliyata giren doktora olun yoğun olmasın yani ve sosyal medyaya onem veren birine asla olmayın bence en cok dikkat edilmesi nokta orası ben de oyle oldu demiyorum ama bence siz dikkat edin. Gelelim sorularıma tum vucudum odemli su ananas hapından aldım ama başka onerisi olan var mı?
Diğer soru tamponları temizlerken daha cok tıkayan oldu mu bu basınc hissi beni oldurecek. Bugun daha iyiyim ama beklediğimden zor oldu
Revizyon oldum, yaşadıklarım…
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Revizyon oldum, yaşadıklarım…