Merhabalar, benim 2-3 senedir var bu beyazlarım ama bu sene bayağı bir coğaldı. Sayılamayacak kadar demeyeyim ama saymakta zorlanırsınız yani. Şimdi sizlere sorularım var, maddeler halinde yazacağım:

1- Biotin icerdiği icin şeftali, ay cekirdeği, yumurta sarısı falan yemeye başladım. Sarımsak yutmaya, yoğurda corek otu katıp yemeye başladım. Ceviz kabuğunu suda kaynatıp sacta 1 saat bekletmeyi deneyeceğim. Boşa mı kurek cekiyorum?

2- Bendeki bu durum sanırım bolgesel bir şey. Kafanın ust orta kısmındaki sac dibi olur ya, bir cizgi olur ortada, beyazlarım hep o cevrede ve ben sacımı 12-13 santimetre uzatıp sol tarafa atıyorum tamamını. Bu yuzden o dediğim bolgeye bir yuk biniyor. Oradaki saclarım buna dayanamayıp beyazlamış olabilir mi? Cunku bu sac modelini bu sene uygulamaya başladım ve bu sene beyazlarım coğaldı. (Sacmalamış olabilirim ama bu durumu o kadar taktım ki bunu bile hesaba katıyorum.)

3- 2 gun sonra cildiyeye gideceğim. Doktor bir care yok derse, şu ceviz kuru falan da işe yaramazsa boyatmak istiyorum. Zaten belli bir bolge olduğu icin sacımın tamamını boyamama gerek yok. Bilinen boya markalarından alıp boyasam, sacıma zarar verip daha cok beyaz cıkarma gibi bir tepkisi olur mu?

4- Son olarak, sizlerin var mıdır bana bir onerisi?

Uzun yazdım, umarım sıkmamışımdır sizi. Şimdiden teşekkurler.