İlk once 1 hafta once donercide calıştım 2 gun hasta olduğum icin tam performansımı veremedim ve adam 2. gun 2 hafta sonra sınıf arkadaşım olan elemanı cıkacağı zaman beni cağıracağını soyledi orada anladım beni postaladığını. Sonradan ise gecen yaz calıştığım elektronikcide calışmak icin adama tekrar sordum orada işe başlamak icin ve orasıda bilgisayar telefon telefon tamiri yaptırdığım bir yerdi. Yani ne sorunum varsa gider oradan hallederim adama sorduktan sonra beni arayacağıni soylemiş babama ve bu olay 3 gun once oldu ama ne arayan var ne soran. Ben de karşısında olan dukkanda calışmayı duşunuyorum ama o dukkandaki adamlardan biraz cekiniyorum cunku 4 ay onların yanında calıştım ve cok yakındık neden boyle oldu bilmiyorum ve bu işde de tecrubem ve bilgim var gecen yaz cok para vermemişti bu senede motor alacağımdan dolayı ondan biraz da olsa harclık istedim. Patronla konuşur seni ararım dedi anlattığım gibi arayan olmadı bende karşısındaki dukkanda calışmayı duşunuyorum. Bu arada 15 yaşındayım.