İnternetten nasıl para kazanabilirim?
Kariyer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kariyer
- İnternetten nasıl para kazanabilirim?
-
19-10-2022, 20:17:36Merhaba oncelikle, 14 yaşındayım ve 5 kedim var 2 taneydi ama cifleştiler ve bebeklere bağladım kimseye veremedim hala da verecek biri yok zaten 5 kedi olunca para sıkıntım oldu aşıları yok bebeklerin ve birinde pire cıktı ve gec fark ettiğim icin hepsine bulaştı. İlacı da pahalı ve annem artık sokağa atacak ama ben onlara kıyamıyorum kavga ediyorum ikna etmeye calışıyorum olmuyor para biriktiriyorum az az ama işim acele evi yenilecek annem ve kedileri istemiyorum. Ben evimi boyatacağım yeni şeyler alacağız uğraşamam diyor sadece 1'i kalacakmış o da en sevdiği tabii 3 tane kalsın ikisini vereyim diyorum onu da dinlemiyor. Yani e nazından 3'e ikna etmeye calışacağım ama param olmazsa ikna olmaz iş de bulamam o yuzden rica etsem internetten kazanabileceğim bir yer soyler misiniz? Bu arada oyuncuyum yani Valorant LoL gibi oyunlardan para kazancak siteler biliyorsanız o da olur ve anket siteleri cok var ama kesin veren ve biraz hızlı veren biliyorsanız benim icin daha iyi olur.