Selamlar forum sakinleri. Benim ne iş yapıyorsunuz yazıma denk geldiyseniz CS:GO profesyonel oyuncu olduğumu bilirsiniz. Ben de bu durumdan dolayı aşırı fazla CS:GO oynuyorum. Şoyle ozetleyeyim, sabah rutinim şu: Sabah 8'de kalkmak, 30'a kadar kahvaltı yapmak, 9'a kadar telefona bakmak ve 9'da başlayıp 1'e, 2'ye, bazen 3'e, bazen sabahlayarak CS:GO oynamak. Aynı zamanda kendim yaşıyorum ve artık cok sıkıldım yalnızlıktan ve kendime bir can dostu istiyorum. Ve can dostumu aldığımda oyundan 2-3-4 saat falan kısacağım. (Kız arkadaşım var ancak birlikte yaşamıyoruz. O 24 yaşında, ben de oyleyim. 4-5 sene icinde evlenmeyi duşunuyoruz ki o da aşırı iyi CS:GO oynuyor. Evlendikten sonra da ben e-sporu bırakıp yayıncı veya YouTuber olmak istiyorum ve Thetabetaplays gibi bir yayıncı evi kurmak istiyoruz ikimiz de.) Konuya gecersek kopek alırsam cok ilgilenemem diye korkuyorum ama kopeğin de cok daha iyi bir can dostu olacağını biliyorum ancak acıkladığım durumlardan dolayı kediye gozum kayıyor. (Kedi alırsam Scottish Fold veya Bristish alacağım. Kopek alırsam Pomerinian ya da Maltese Terrier alacağım.) Yani sizce acıkladığım durumlara gore kopek mi alayım yoksa kedi mi? Cok ilgilenmeden mutlu edebileceğim kopek cinsi varsa yazarsanız sevinirim.