Papağanımın başına gelenler ve yem yememesi
Evcil Hayvanlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Papağanımın başına gelenler ve yem yememesi
-
19-10-2022, 07:43:01Dun akşam misafir geldi cocuğuyla birlikte cocuk gelir gelmez soluğu benim odamda aldı. Cocuğun huyunu biliyorum bayağı hiperaktif bir cocuk arada bir bakıyorum ne yapıyor diye neyse oturma odasına gectim 10dk sonra tekrar bir bakayım dedim sultan papağanımın ayağına uhu surmuş bir de ayakkabı boyasını sıkmış kuşun ustune uhu ve boya ortalıkta değildi cekmecelerimi karıştırmış. Kuşu aceleyle cıkardım kafesten kuşta korkmuş bayağı hırcınlaştı aldım kafesinden yıkadım. Sesini cıkarmadan yem kutusunun altında durdu oyle 1-2 saat sonrada yukarı cıktı uyudu. Bugun de hic yem yememiş ağzına alıp atıyormuş yere bugun gittim pet shopa anlattım adama olayı C vitamini verdi bir de her ihtimale karşı ishal ilacıda aldım. Bugun gozlemleyeceğim duruma gore yarın veterinere gotururum. Benim kadar kimse bu misafir cocuklarından cekmemiştir. Bir şeyde diyemiyorsun bir de hasta cocuk madem bu cocuğun boyle huyları var, hiperaktif bir cocuk ailesi neden bu cocuğu kollamaz, ilgilenmez ben anlamıyorum cocuğa yapma etme diyende yok surekli annemle ben cocuğu gozledik. Bundan sonra butun odaların kapısını kitleceğim kimse girmesin odalara millet cocuğuyla ilgilensin, tutsun yanında. Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim başka ne yapabilirim? Moralim bozuldu bayağı inşallah bir şey olmaz