Merhabalar, 1-2 hafta once konu acmıştım yavru kedinin topalladığına dair. Her neyse bugun hayvan barınağına gittik ve kediyi tekrardan aldık. Şu an kendisi ayağının uzerine basabiliyor ve yuruyebiliyor

. Haliyle bayağı bir kilo vermiş ama toparlayacağına inanıyorum. Arabadayken kutuya pisledi biraz kuyruğuna falan bulaşmış ama olduğu kadar temizledik. Sıkıntı şurada; kedi biraz kokuyor. Peceteyi ıslatıp temizlemeye calıştık ancak ne kadar temizlendi mechul. Aldığımız yerde de sakın yıkamayın yoksa daha kotu hastalanır dediler. 1-2 hafta iceride baktıktan sonra bahceye-sokağa tekrar cıkartmak istiyorum.
Ozellikle yıkama konusunda tavsiyeniz nedir? Yıkanır mı, yıkanmaz mı?
Neler yapabilirim daha iyi olması icin. Kuru mama ve beyaz peynir goturdum ancak yemedi. Birazcık su icti sadece. Bir de annesi geldi kokladı kokladı tepki vermeden yattı bir koşeye. Teşekkur ederim.
(Bu arada, kumunu mamasını ve suyunu yanına bıraktık. Alan daraltması uyguladığımız icin kucuk bir odada tutuyoruz. Eve alamıyoruz maalesef. Binamızda boş bir daire vardı oraya koyduk şimdilik.)