Gecen bir ton vaktimi ayırıp hesabımı kapattırmak icin 2 şube değiştirmiş, saatlerce bekleyip zor bela kapattırmıştım tum hesaplarımı.
Bugun anlıyorum ki kredi kartlarımı hala kapatmamışlar hala daha acık ve borc mesajları geliyor ufak tefek
Kapattırdığım hesaplar yuzunden elimdeki kartı da cope atmıştım ve ekstre borcumu odememin tek yolu bankaya gidip o eziyeti tekrar cekmek zorunda kalmaktı.
Fark ettim ki bana zorla yolladıkları, isteğim dışında yolladıkları kartı, şifre oluşturmadığım kartı aktif etmişler. Spotifiy odemesi yaptığım diğer karttaki borcu da buna aktarmışlar.
13,99TL spotify odemesi borcum gorunuyor bu kartta da, odeyip telefonla kapattıracaktım kartı ancak sırf 6TL parayı geri alamayacağımı bildiğim icin yarın gidip yuz yuze kapattıracağım
Aradım muşteri hizmetlerini, size yemin ediyorum 15dk'ya yakın bekleyip kendi isteğimle sonlandırdım cağrıyı.
Etmediğim kufur kalmadı kendilerine.
Yine soyluyorum uzak durun arkadaşlar bu bankadan. Lanet bir muşteri politikası var. Zorla kart yollamak nedir ya. Tum hesaplarımı kapat dediğim halde acık hesap acık kart bırakmak nedir ya. Bir şubede basit bir işlem icin saatlerce zaman oldurmek basit bir telefon goruşmesi icin 15 dakika beklemek nedir ya.
Universite kartımı bile kullanamıyorum şu bankaya olan duşmanlığım yuzunden bu kadar nefret ediyorum.