Merhaba, biriktirdiğim paramın 90.000TL'lik kısmıyla kart alıp mining sistemi kurmak istiyorum ama forumdaki konuları okudukca iyice kafam karışmaya başladı. Birisi cıkıyor AMD 6000 serisi kartlar RTX 3000 serisi kartlara gore daha kÂrlı diyor, başkası tam tersini soyluyor kafam iyice corba oldu. O yuzden konu acmaya karar verdim...
Piyasada LHR'siz RTX 3000 serisi sıfır kart bulamayacağımın farkındayım ayrıca T-Rex miner vs gibi programların %74-75'lere kadar LHR limitini kaldırabildiğinin de farkındayım o yuzden LHR olayını cok kafama takmıyorum. Amacım hazirana ya da eylul ayında Ethereum Pos'a gecene kadar Ethereum kazıp sonrasında alt coinlere yonelmek. Okuduğum kadarıyla AMD kartlar alt coinlerde RTX kartlara gore daha az performans veriyor o yuzden aklımda RTX kart almak var ama yanlışım varsa soyleyebilirsiniz. Sarı sitede 15.000TL civarında RTX 3060 Ti'lar var sıfır, 19Bin'e birkac tane de 3070 LHR'siz gordum gozum ozellikle bunlara takıldı...
Siz 90.000TL'lik kart alacak olsanız hangi urune yonelirsiniz? 15000'e RTX3060 Ti mı almak mantıklı mı ya da 19Bin'e LHR'siz 3070 mi? Yoksa başka bir karta mı yonelmeliyim?
Mining - Madencilik 90000 TL Rig icin ekran kart onerisi
Kripto Para Rehberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Para Rehberleri
- Mining - Madencilik 90000 TL Rig icin ekran kart onerisi