Bisikletciye gittiğimde ellerinde aynı model farklı bisikletten sokulen rotor'u 60 TL takarak anlaştık. Cıkma olduğu icin ic taraftan sadece sokulurken bir iki cizik vardı. Bende madem sıfır parası veriyorum direkt ciziksiz bir urun verin dedim. Neyse ki eleman ciziksiz bir urun cıkardı taktı her şey 10 numara oldu derken eve vardığım da fark ettim ki takılan model benim bisikletin orijinal rotoru ile aynı değil. Performans anlamın da bir şey fark etmesem de desen uyuşmazlığı biraz bende simetrimi desek ne desek bilmiyorum ama takıntı haline geldi.
Şimdi arkadaşlar zaten ben bu adama aynı model olsun die ikaz etmiştim dalgınlığıma gelmesi o elemanın farklı bir rotor takma hakkı mı veriyor anlamadım. Ben size kendi bisiklet ile gelen orijinal rotorumu bir de elemanın taktığı rotoru atayım.
Sizden istediğim tavsiye ise kafaya takılacak bir dert mi? Desen farkı olması sizce abartılacak bir durum mu? Yarın gidip yanlış rotor taktığını ve benim bisikletin rotor'unun aynısı mı tak demeliyim? Aslında kafamda olan desen uyuşmazlığı yuzunden değişmesi yonunde ancak fark ettim ki sanki mukemmelyetci bir tarafım var ben mi bazı şeyleri abartıyor muyum sizce? Siz olsanız arka farklı desen on farklı desen duşunceniz ne olurdu?
Bu benim rotorum
Shimano RT 54
Bu da adamın taktığı
Shimano RT 30-s