Selam,
Ben aileme bisiklet alacağım dedim. Biraz sıkıntı cıkardılar ama ikna ettim. İşte o zamanlar bisiklet falan anlamayız 21 vites mi? Deriz. İşte o zamanlar Torriniyle anlaştık. Onlar da burada gostermek icin kurulu var başka yok ama acılmamış var dediler bu saate kapalıdır dediler. Neyse bizde cıktık geldik ben başka semte gittim. Bu mağaza bizimkilere Atlas ATS diye bisiklet vermişler.
Biraz sıkıntı cıktı sonra hemen yerine verdik yenisini aldık. İlk kullanmaya bir şey yoktu sonradan "gacırtı" tarzında ses gelmeye başladı sonra amortisor değiştirdik sonuc hala aynıydı sonra arka lastik kabak oldu derken baya bi zaman gecti durdu kenarda bi cıkartayım dedim. Temizledim falan baktım vites değiştirmiyor on gobek hep 1'de adama gosterdik. Gene aynı dedi buna yapacak bir şey yok. Arka vites de sıkıntı cıktı 1-2-7 diye gidiyor. Aralarına uğramıyor.
Gel gelelim konuya ben yeni bisiklet alamam. Butce el vermiyor ben bunu yeniden cıkartmak istiyorum sorularım şunlar:
Bisikleti saf suyla her yerini yıkayıp zincir yağını nasıl yapmalıyım? Bir şey alacak durumum yok.
Gıcırtı nasıl gider?
Atlas ATS Gıcırtı sorunu
Otomobil Forumları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Atlas ATS Gıcırtı sorunu