Antalya'da halk otobusu şoforu, ambulansı aratmadı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Antalya'da halk otobusu şoforu, ambulansı aratmadı
-
18-10-2022, 13:11:54Antalya ’da mesleğini ilgi ve alaka ile yapan 43 yaşındaki Nihat Gulec'in suruculuğunu yaptığı toplu taşıma otobusunde, dun oğlen saatlerinde genc bir kadın otobuste yolculuk yaptığı esnada fenalık gecirdi. Otobusteki vatandaşlar, kadının baygınlık gecirmesini gorunce durumu otobus şoforu Gulec'e bildirdi. Otobus şoforu, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirebilmek icin direksiyonunu kırıp tramvay yoluna surdu, soğukanlı şekilde oradan da karşı yola gecerek aracını hastane istikametine surmeye başladı. Yaşanan bu olayda dortlu ikaz lambalarını yakan Gulec, dakikalar icersinde yolcuyu Antalya Ataturk Devlet Hastanesi aciline yetiştirdi. İHA'dan edinilen bilgilere gore, acil onunde bekleyen sağlık ekipleri, hastaneye kaldırılan kadını tedavi altına aldı. Antalya'da halk otobusu şoforu, ambulansı aratmadı ViDEO
Yaşanan olayı anlatan şofor Nihat Gulec, "Hastaneyi gectikten sonra arac icerisindeki vatandaşlar panikledi. Bir kadının rahatsızlandığını, kalp krizi gecirebileceğini soylediler. Acilen hastaneye donmemi soyleyince, durakta yolcu vardı onları almayıp tramvay yoluna girdim, oradan da terse doğru bir şekilde dondum. Korna calarak ilerledim. Trafik bayağı yoğundu ancak korna calıp dortluleri yakarak ambulans gibi vatandaşımızı hastaneye yetiştirdik. Ayakta duramıyordu ve kotuydu. İnşallah iyidir. İnsanlık gorevimiz, herkesin başına gelebilir. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyorum." şeklinde konuştu.