Merhaba yarın nasip olursa başlangıc motorumu alacağım. Yaşadığım şehirde CBR 1250 satan birini buldum gidip motoru inceledim surdum performansını denedim. Ve motorun eksiklerine rağmen iyi gidiyordu gaz tepkisi 125'lik motordan beklediğimin cok uzerindeydi. Motor 2008 model ve 2600TL'ye veriyor satan kişi. Fakat motorun fotoğrafını buraya ekliyeceğim sizde gorursunuz grenajları ve kafası gostergesi falan yok. Grenajlar pek sorun değil sağ alt ve ust sol alt ve ust grenajları 300TL gibi uygun bir fiyata alabiliyorum. Fakat konu kafaya gelince 700/800 liralar harcamam gerekiyor ve bu beni cok fazla yorar. Bunun yerine:

Cg Model Modifiye Yarasa Far Komple Siyah - n11.com

Bu linkteki kafayı CBR 125'e montajlayan kişiler var bende bu kafayı alıp montajlamayı ve 300TL'ye gostergeyi alıp işi halletmeyi duşunuyorum fakat belli başlı tedirgin olduğum durumlar var ilki acaba motor guzel dururmu. Diğer kaygım dış gorunuşu bir şekilde hallettim ilerde orijinal kafa falan takarım param olunca onu gectim fakat motor 2008 model bu bana ne gibi şeyler ile doner. Bir ustaya motor bloğunu gosterteceğim eğer motor iyi derse sizce almalı mıyım? Almaktan vazgecersem gidip mondial drift alacağım sizce hangisi? Linkte olan Video'da motorun sesine bakabilirsiniz.

New video by a_ enis

up up up up up