İyi Gunler, klasik bir başlık ile bir konumu daha acmış bulunmaktayım. Oncelikle yaştan dolayı A1 aldığımı belirteyim. Denizlide yaşıyorum. Başlangıc icin "cheap and reliable" parcası bol bulundan bir motor ile başlamak istiyorum.
Oyle tek teker, egzoz işleri slip onlar vesaire, kısacası modifikasyon ile işim olmaz hevesimde yok, "smooth" kullanacağım diyebiliriz, Scooter ya da Moped tarzı istemiyorum hoşuma gitmiyor, Commuter dedikleri tarzdan yana tercihim orneğin 125 MH Drift (Evet bu motor 135 cc sadece motor konusunda model vs. bilgim olmadığı icin icin bu orneği verdim) gibi. Fiyatı motor maksimum 4000 kusur olacak şekilde ekipmanlar da fiyat/performansı iyi gercekten koruyan bir şeyler istiyorum (Kask, ceket, eldiven, dizlik, ayakkabı ve pantolon istemiyorum). Tabi ki fiyatlar heryerde aynı olmayabilir buradaki fiyatlara tek atmanızı beklemiyorum internete konmayan ilanları da gezip değerlendireceğim sadece internet ilanlarıyla kısıtlamayın kendinizi lutfen. Guzel marka modeller onereceğinizden eminim ^^
Kuba XR 125 2013 Model Commuter Motor Sahibinden ikinci el 2.500 TL - 728404928 Kuba XR125 Kuba CG 100 2012 Model Commuter Motor Sahibinden ikinci el 2.650 TL - 709057279 Kuba CG100 Link paylaşmak kurallara aykırıysa ozur dilerim kasıtlı bir aksiyon değil. Bunları duşunuyorum(Şu tarihte sahibinden.com'da bunlar butceme uyuyor gibi) km hakkında neler duşunuyorsunuz işte geri sarılmış mıdır acaba yani 7 senelik motor 25 km de olması bilemiyorum tekrardan belirttiğim gibi bilgim yok bu konularda vs. ve tabi ki başka oneri bekliyorum konu sadece bu ikisi ile alakalı değil. Satın alım sıkıntı değil kontrol edilecekler hem kendim oradan buradan duyduklarımdan liste oluşturdum hem bir ustaya kontrol ettireceğim ettirmeyeni almam zaten. Arabadan ozellikle teknik ve motor bilgim oldukca iyidir. O yuzden bazı temel şeyler var tabi motorda da.
Takip ettiğim ve izlediğim şu anda aklıma gelen motor ile alakalı YouTube kanalları: Altın Elbiseli Adam
A1 Başlangıc Duşuk Butce İle Ekipman ve 2. El motor onerisi
Motosikletler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Motosikletler
- A1 Başlangıc Duşuk Butce İle Ekipman ve 2. El motor onerisi