Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ufak yaşlardan beri hayalim olan motor seruvenim icin eğitimlerimi tamamladım. Bu ay icerisinde A sınıfı ehliyet sınavına gireceğim. Yaklaşık 20 gundur, gece - gunduz surekli motor araştırması icerisindeyim. Tecrube kazandıktan sonra eşim ile artcılı suruş yapmayı planlıyorum.
Cruiser icin gercekten cok yorum okudum, cok inceleme izledim ancak maalesef butce dahilindeki Cin menşeili motorlar bir turlu icime tam olarak sinmedi.

Ozellikle motor kullanan siz değerli arkadaşların tavsiyesi benim icin cok onemli,

Butcem ekipman dahil 20.000 TL
Boy: 1.79, Kg: 88, Yaş:32

Motordan beklentim; yakıt tuketimi ekonomik, parcası ve servis bakımları beni cok uzmeyecek, gunluk işe gidip gelirken maksimum 20-30 km, bunun yanında ozellikle yaz aylarında ayda en az 1 kez Eskişehir seyahati, hafta sonları yakın yerlere (Bolu,Amasra v.b) piknik vs. tarzı yolculuk yapmayı planlıyorum. Yani amacım ulaşımın yanı sıra, motor ile yeni yerler gezmek, suruşten keyif almak, kamp yapmak. Surat merakım yok, arac ile de maksimum 120-130km. uzerine cıkmayı sevmiyorum. Ayrıca cok sık model yukseltme, tarz değiştirme şansım olmayabilir, butcemi cok sık zorlamak, kredi vs. olaylarına girmek istemiyorum.

Scooter ve Racing-SuperSport modelleri baştan eledim. Hic ilgimi cekmiyor.

Kendi izlenimlerim sonucu hoşuma giden bazı modeller,
Pulsar NS200, Duke 200 ve 250 modelleri, Mondial Rx3iEvo,

Bu kriterler doğrultusunda onerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkurler.