Oncelikle selamlar arkadaşlar.
Yaşımın ilerlemesiyle artık motosiklet almaya karar verdim. Yani tabi ki bugun yarın değil, yine onumde uzun bir sure var. Ben yaptığım araştırmalar tecrubeler ile motor kullanan kitlenin buyuk bir kısmı 125-250cc ile başlanmasını oneriyor. Ancak ben tamamen bu yargılara karşıyım. Yani dileyen 600 ile de başlar 1000 ile de, tecrube, risk meselesi.
Ben aklı başında, hız meraklısı ancak insanların ve kendi hayatımı tehlikeye atmaya şiddetle karşı bir insanım. Bugunden dahi sozluyum kendime gereksiz hız, şov yapmayacağıma dair. Yani eminim diyebilirsiniz herkes boyle diyor ama ilk gunden kaza yapıp sıkıntılara yol acıyor. Emin olun daha once boyle sozlerim oldu hala bozulmamış. On bilgiyi verdiğime gore konuma geceyim.
Oncelikle 600cc ile başlayacağım konusunda tereddutsuz eminim ancak sıfır motor alıp cok fazla para vermeyi mantıklı bulmuyorum. İkinci elle başlamayı duşunuyorum ancak motor piyasasında zerre bilgim yok. Sıfırı nedir, ikinci eli nedir, motorun nesine bakılmalıdır, motor kac bin kilometre gider, bakımı nedir/nasıldır hic bilmiyorum. Bakıyorum 20 bin liraya ikinci eller var ama bilmiyorum 600cc'nin fiyatları nedir.
Ozetle motosiklet konusunda ozellikle tecrube edinmiş kişilerce bilgi almak istiyorum. Araştırmalardan cok tecrube duymak daha iyi geliyor bana, teşekkurler.
Motosiklet Konusunda Tavsiye
Motosikletler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Motosikletler
- Motosiklet Konusunda Tavsiye