Arac annemin aracı, bu yuzden 2 gun boyunca bol bol surdum. Full depoyu boşalttım diyebilirim.
Oncelikle her zamanki gibi gucunden bahsedelim. Arac 235 beygir gucunde. 0-100 5.8 saniye. Performans acısından, bir SUV araca gore gercekten cok iyi. İvmelenmesi M5 ile neredeyse aynı. Gelelim yol tutuşuna, bu araba ile bugun İstanbul'da 150 km/h hız ile kesin sayılabilecek bir viraja girdim, araba en ufak bir tedirginlik vermedi, cok rahat ve emin bir şekilde virajdan cıktım. Şu an kullandığım tum arabalardan daha iyi bir yol tutuşu olduğunu soylemekte fayda var.
Yakıt tuketimine gelirsek, şehir ici 9.6 uzun yol 7.5. Yakıt konusunda bir SUV araca gore cimri sayılabilir. Ses yalıtımına gelirsek, 100 km/h hızda 68 desibel. Bu değer gercekten takdir edilesi bir değer. 65 desibel Rolls Royce, hesabını siz yapın.
Arka yaşam alanı cok geniş, 188 boy 88 kilo ile rahatlıkla otura biliyorum. Tavan ile başım arasında 1.5 2 karış mesafe var. Suruş hissiyatına gecelim, arabanın suruşune hayran kaldım, pamuklar icerisinde suruyor gibi hissediyorsunuz. Arabada ozel opsiyonlara gelelim, aracta oto pilot var. 30 km neredeyse oto pilot ile kullandım, İstanbul trafiğinde başarılı bir performans sergiledi. Aracta head up display var, arabayı surerken camdan da hızınızı gormenin, cok bir faydası yok ama hoş sayılabilir. Volvo'nun sağlamlığına diyecek laf zaten yok, burayı kısa geciyorum.
Arabanın ic mekanına gelirsek, tek kelime ile, bayıldım. Kristal vites beni benden alıyor, arabanın anahtarı da şık sayılabilecek turden. Arabayı almadan once opsiyon olarak, acık kahverengi sectik. Arabanın ortasında kocaman bir ekran bizi karşılıyor, ekran gayet yeterli ister dokunmatik, ister manuel olarak ayarlaya biliyoruz.
Şimdi arabanın ic mekanın ve dışının fotoğraflarına gecelim. @Jira seni unutmadım, yazım biraz kotu ama okunuyor.
Bir başka incelemede goruşmek uzere. Son fotoğrafa garajdaki sensor sonmesin diye eğile eğile boyum 140 olmuş.