Bu arabada en sevdiğim ozelliklerden birisi ise, koltuk ayarının cektiğim fotoğraf da gozuktuğu gibi yandan ayarlamak. Hem cok hoş duruyor, hem de gayet pratik. Direksiyonu gayet hafif bir direksiyon, cok buyuk bir direksiyon da değil, bu da guzel bir ozellik. Bugun ki ilk incelememizin sonuna geldik. Eğer incelememi istediğiniz bir araba varsa, belirtebilirsiniz. Herkese iyi gunler.
Mercedes Benz E250 2015 incelemesi
Otomobil Forumları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Mercedes Benz E250 2015 incelemesi
-
18-10-2022, 09:35:46Herkese merhaba arkadaşlar. Araba incelemesi yapmalı mıyım? - Technopat Sosyal bu konuda araba incelemeleri yapmalı mıyım diye konu acmıştım. Bir cok kişi, destek vereceğini ve istediğini soylediği icin yapma gereği duydum. Dayım galerici olduğu icin, ayda 1 kere istenilen arabanın anketini yapıp her ay o arabaların incelemesini yapacağım. Bugun ki arabamız, şahsi aracım olan, Mercedes benz E250 4 matic. Oncelikle arabamın performansı hakkında konuşmak istiyorum. Arabam stock hali ile 211 HP, ben dayanamayıp, 260 HP civarına kadar cıkarttım. 0-100 şu an yazılımlı hali ile, 6.2. 100-200 ise 16.8 saniye. Yazılım 100'den sonra daha da katkı sağlıyor. Şu an E350 ile kafa kafaya gidiyorum. Tuketimine gelirsek, fabrika verilerine hic guvenmeyiniz. Şehir ici gazlama ile 15-17 arası. Şehir dışı ise cok cimri bir tutum sergileyerek, 7 litre. Bu arabada yakıt ile fark ettiğim şey ise, ayağım gazda iken 80 km hızı hic gecmezsem 7 yakıyorsa, hız sabitleyici ile 80 ile giderken 5.5 6 civarına kadar duşuyor. Şimdi sıra ic sessizlik de. Ben arabalarda, ice gelen sese cok takan biriyimdir. Bunun yuzunden, arabama yalıtım yaptırdım. Yalıtımlı hali, 120 km hız ile 65 desibel, yalıtımsız ise 73 civarı. Yalıtım derken, cok sağlam yalıtım yaptırdım. Paspas altları, arabanın tekerinin etrafına, bagaj stepnesinin olduğu yere vs. yol tutuşuna gelirsek, yol tutuşu harika, 130 ile virajlara giriyorum, bana mısın demiyor, hic yatacak hissi yok, aşırı iyi bir yol tutuşu var. Gelelim arka yaşam alanına, benim boyum 188 kilom 88. on koltuk bana ayarlı iken, arka koltuğumda 2 karışlık bir diz mesafesi var. Kendi koltuk ayarım var iken, arkaya gectiğimde gayet rahat olduğunu hissediyorum. Başım ile tavan arasında, arka tarafta iken 1 karış var. Şimdi arabanın ic mekanını cektiğim fotoğraflara gecelim.
Bu arabada en sevdiğim ozelliklerden birisi ise, koltuk ayarının cektiğim fotoğraf da gozuktuğu gibi yandan ayarlamak. Hem cok hoş duruyor, hem de gayet pratik. Direksiyonu gayet hafif bir direksiyon, cok buyuk bir direksiyon da değil, bu da guzel bir ozellik. Bugun ki ilk incelememizin sonuna geldik. Eğer incelememi istediğiniz bir araba varsa, belirtebilirsiniz. Herkese iyi gunler.