Teknik oğretmenler icin muhendislik tamamlama sınavı 21 Temmuz’da Ankara’da yapılacak. Sınav sonrasına dair bircok soru işareti soz konusu. İşte bu sorulardan birisine dair soru işaretini bu makale ile kaldırmayı planladık.
Sakarya Universitesi Rektoru Muzaffer Elmas, teknik oğretmenlere muhendislik verilmesi ile alakalı yetkin kişilerden birisi. Twitter’ı da etkin kullanan Elmas, gecen hafta kendine yoneltilen ( Muhendislik tamamlama kontenjanları universitenizde acılacak mı? ) sorusuna ( Muhendislik Fakultesi bulunan tum universitelerde acılması planlanıyor.) şeklinde gore cevap vermiş. Buda kontenjan acısından bircok adayı mutlu edecek bir gelişme olarak soylenilebilir.
Şahsım adına gecen hafta bende Muzaffer Elmas’a bircok kişinin merak ettiği ve mesaj aldım bir konuyu twitter dan sordum.Sorduğum soru ve Elmas’ın verdiği cevap şoyle ;
Burada maalesef bircok adayı uzen bir cevabı almış olduk. Muhendislik tamamlamada uzaktan eğitim ongorulmuyor.Calışan bircok teknik eğitim mezunu icin bu kotu haber olsa da en azından ikinci oğretimler acılarak, derslere devam bir şekilde ayarlanılarak bu mağduriyet ortadan kaldırılabilir.
21 Temmuzda tum sınava girecek tum muhendis adaylarına başarılar.
Haber Kaynak : http://www.ygssinavi.net/muhendislik...tim-olacak-mi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Muhendislik Tamamlamada Uzantan Eğitim Olacak Mı?