Merhaba arkadaşlar. Dun bir konu acmıştım, 6000 TL 50" televizyon tavsiyesi diye. Gorduğum kadarı ile 6000 TL'ye istediğim gibi bir televizyon bulamayacağım ve 50" kucuk olacak benim icin.

1.5 ay once ailemin evine 50" Toshiba televizyonu 4999 TL'ye aldım. Fiyatına gore gercekten guzel televizyondu, şuan aynısı 7500 TL bandında. %50 zam yemiş. Şaka gibi gercekten.

Normalde aklımda bir kac model vardı ve televizyonu onceden alacaktım fakat ailemle kalıyordum, eve cıkıp cıkmayacağım kesin değildi.

Şimdi eve taşınacağım icin mobilya masrafı, beyaz eşya vs. herşeyi sıfırdan alacağım icin zaten cok fazla odemem olacak. Bu yuzden televizyona daha fazla butce ayırmak benim icin kotu olur. Ayırabilirim fakat olay sadece televizyon değil, bir ton şeyi sıfırdan alacağım icin 10.000 TL'den fazla ayırmak istemiyorum televizyona. Şuan aklımda 2 model var fakat iyi mi değil mi hic bir fikrim yok.

Birinci model: Grundig 65GEU7830B
İkinci model: Vestel 65U9510

6000 TL'den 10000 TL'ye kadar butcemi arttırdım, daha fazla vermeyeceğim. Bu ayırabileceğim son miktar.

Zaten 10.000 TL'de Samsung, LG gibi markaların 50-55" televizyonlarıda bulunmuyor. TLC-Vestel-Grundig-Toshiba ekseninde donup dolaşıyoruz. 55" TLC televizyon var 7500 TL'ye. Onu da alabilirim fakat yorumlar cok icime sinmedi. Grundig televizyonların genel olarak yorumları iyi gibi. Başka onerilere acığım. 65" yerine 60" da olabilir fakat daha duşuk olmasın cunku diğerlerinin salonuma kucuk geleceğini anladım.