Genel olarak evde kullanmak icin matkapa ihtiyacımız var. Ama almışken acaba kırıcı delici mi alsam diye duşunuyorum. Cunku evde genelde duvarda veya tavanda delik acmak gerekiyor. Hilti olarak da bahsedilen bu cihazlar bu işler icin cok daha kullanışlı. Gerekirse onların ucuna takılan mandrenlerden alıp normal matkap olarak da kullanılıyormuş.

Ancak Einhell bu konuda ne kadar başarılı bilemiyorum. Youtube'dan epey baktım ama cok da bir şey bulamadım. Alman malı ve fiyat performans urunleri mevcut.

Bosch'un yeşil şu modeli cok satmış ama mavi serileri daha profesyonel olarak geciyor ve bana bunu tavsiye ettiler. Anahtarlı mandrenli ve devir ayarı yok sadece tetikten yapılabilir.

Bosch GSB 1300 550 W Darbeli Matkap Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Bosch GSB 1300 550 W Darbeli Matkap arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Fiyat performans olarak şu kırıcı delici iyi gibi gorunuyor.

Einhell TC-RH 800 E 800 W Pnomatik Kırıcı-Delici Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Einhell TC-RH 800 E 800 W Pnomatik Kırıcı-Delici arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Bosch'un cok satan yeşil serisi. Kutusu ve cantasıyla da geliyormuş.

Bosch EasyImpact 570 570 W Darbeli Matkap Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Bosch EasyImpact 570 570 W Darbeli Matkap arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com