Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi ve yonetim kurulu, teknik direktor Valerien Ismael ile yola devam ediyor.
2-2 sonuclanan Trabzonspor macının bitiş duduğu ile Vodafone Park'taki siyah beyazlı taraftarlar Fransız teknik adamı istifaya davet etti.
A Spor muhabiri Sercan Dikme'nin haberine gore, Valerien Ismael aleyhine yapılan tezahuratlar sonrası durum değerlendirmesi yapan yonetim kurulundan, Fransız calıştırıcıya destek kararı cıktı.
Başkan Cebi, gecen hafta yaptığı basın toplantısında da, Ismael'e olan guvenini dile getirdi.
Siyah beyazlı kulubun başkanı yaptığı acıklamada, "Bu seneki şampiyonluğu, Valerien Ismael ile kaldırma planı dışında bir plan icinde değilim. Yonetim kurulumda değil.
Hocamızla yola devam etmeyi ve bu sene şampiyonluğu Ismael ile birlikte kaldırmayı planladın. Fikrimde bir değişiklik yok." ifadelerini kullanmıştı.
Trabzonspor macı, Valerien Ismael'in siyah beyazlı takımın başında cıktığı 18. karşılaşma oldu.
Bu 18 macta 8 galibiyet alan Beşiktaş, 8 kez berabere kalırken, 2 mağlubiyet aldı.
Siyah beyazlılar, Trabzonspor beraberliği ile ligde 10. haftayı 19 puan ile tamamladı.
Beşiktaş, Super Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak.
"ISMAEL UYUMA, DEĞİŞİKLİK YAPSANA"
Ote yandan Beşiktaş taraftarları, teknik direktor Valerien Ismael'i istifaya davet etti.
NE YAŞANMIŞTI?
Karşılaşmanın son anlarında tribunler 'Valerien istifa' tezahuratları yapmıştı.
Ote yandan Sergen Yalcın lehine tezahuratlar da Vodafone Park'ta yankılandı.
"ISMAEL UYUMA, DEĞİŞİKLİK YAPSANA"
Beşiktaşlı taraftarlar, takımlar 2-1 geride olduğu 66. dakikada "Ismael uyuma, değişiklik yapsana" diye de tezahuratlarda bulundu.
Siyah beyazlı kulup Ismael icin, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktorluğu konusunda Valerien Alexandre Ismael ile 25.03.2022 (bugun) tarihinden başlamak uzere 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu icin 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sozleşme imzalanmıştır." acıklaması yapmıştı.