Merhaba arkadaşlar,
Uyguladığım bazı operasyonların ceşitli aşamalarını, yuksek kalitede olacak şekilde fotoğraflamak istiyorum.
Fakat her zaman işlem esnasında duzgun foto alabilecek kişileri etrafımda bulamıyorum- ki kendim de işi yarıda bırakıp almaya calışamam.
Bu nedenle 4K cozunurlukte video kayıtları alıp, elde ettiğim 4K videoların bazı anlarının yuksek kalitedeki fotoğraflarını elde etmek istiyorum. Ki bazı fotoğrafları yayınlamak icin kullanacağımdan (kitap, makale vb.) ne kadar yuksek cozunurlukte olurlar ise o kadar iyi olur.
Elimdeki cihaz Canon Legria GX10. İşleme başlamadan once, kamerayı istediğim acıda olacak şekilde sabitleyip kayda başlıyorum. Goruntuyu mumkun olduğu kadar yakından almaya calışıyorum. Video almakla alakalı bir sorunumun olmadığını duşunuyorum.
Bu bağlamda onerilerinizi bekliyorum. Orneğin:
1. Video alırken onereceğiniz cihaz ayarları bağlamında puf noktaları var mıdır (Orneğin: shutter speed gibi)
2. Videodan fotoğraf alırken premiere pro yeterli olur mu? Program kısmında foto cozunurluğunu yukseltmek icin onerileriniz var mıdır?
3. En onemli sorularımdan biri olarak; bu işlemleri yaparken ekran kartımın ve/veya monitorumun cozunurluğunun bir onemi var mıdır?
Saygılarımla.
Videodan yuksek cozunurlukte fotoğraf elde etmek
Film Kurgu & Montaj0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Dijital Fotoğrafçılık
- Film Kurgu & Montaj
- Videodan yuksek cozunurlukte fotoğraf elde etmek