Kamera icin ayırdığım butce şu anlık 500TL, Twitch'te genelde oyun yayınları yapıyorum yani ufak bir facecam icinde olacağım genel odak oynadığım oyunda olacak. Ayrıca kamera aldıktan sonra 130-140 TL civarında tripod + ringlight alacağım. Yayın ayarlarım 720p ve 30fps şeklinde oluyor (60fps acma durumum olabilir bunu da goz onune alarak yorum yaparsanız cok makbule gecersiniz).
Everest SC-HD03: Aklıma en cok yatan kameralardan birisi, 1080p cozunurluk vermesi ve baktığım kameralar arasında en ucuzu olması (kullanıcı yorumlarının da kotu olmaması) kendisini alınmaya en yakın kamera olarak one cıkartıyor.
Logitech C270: Bu kamera Everest'ten 100tl pahalı olmasına rağmen 720p cozunurluk veriyor, fakat beni celişkiye duşuren bir pahalılığı varsa kesinlikle artısı da vardır duşuncesi oldu. Bundan sonraki sayacağım kameralar ise bundan tamamen pahalı olup neden pahalı olduğuna anlam veremediğim kameralar.
Logitech C310: Bu kamera da C270'den 70TL daha pahalı, ekstra bir ozelliği varsa da ben anlayamadım.
Logitech C505: Bu kamera aralarındaki en pahalı kamera (430TL) olduğundan belki diğerlerinden ekstrası vardır duşuncesi oluşturan kamera.
Şimdi asıl olaya gelmek istiyorum, yayınlarımda mikrofon sıkıntım yok yani webcamin mikrofonuyla herhangi bir işim olmayacak, benim amacım izleyicilere en net ve en guzel goruntuyu verebilmektir. Benim bakış acım bir kere duzgun bir şey alayım gerekirse biraz daha pahalı olsun fakat hem az da olsa kaliteli hem de dayanıklı bir urun olsun şeklinde oluşuyor. Şimdiden yorumlarınız icin teşekkur ederim.
Twitch yayını icin kamera onerisi
Video Kameralar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Dijital Fotoğrafçılık
- Video Kameralar
- Twitch yayını icin kamera onerisi