Merhaba arkadaşlar. Biz koyde ki evimize kamera sistemi taktırmak istiyoruz. Ancak kamera kayıt cihazıdır kamerasıdır vs cok anlamıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben birkac tane buldum ama iyi mi bilmiyorum.(kamera dışarıda duracak su alabilir-ayrıca kameralar gece goruşlu olsun.)

https://www.hepsiburada.com/ids-4-kamerali-set-5mp-sony-lensli-full-hd-gece-goruslu-su-gecirmez-cepten-izle-guvenlik-kamerasi-sistemi-p-HBCV000007LPVQ?magaza=IDS_Guvenlik

IDS - 4 Kameralı 5mp Sony Lensli 1080p Fullhd Guvenlik Kamerası Sistemi - Hard Disksiz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL IDS - 4 Kameralı 5mp Sony Lensli 1080p Fullhd Guvenlik Kamerası Sistemi - Hard Disksiz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com

IDS 5 Kameralı 5mp Lensli 1080p Fullhd Kamera Seti - Gece Goruşlu - Su Gecirmez - Cepten Izle Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL IDS 5 Kameralı 5mp Lensli 1080p Fullhd Kamera Seti - Gece Goruşlu - Su Gecirmez - Cepten Izle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com