Merhabalar Wi-Fi ozelliği olan yeni bir kamera aldım ve uygulamasından bağlanıp calıştırdım. Ama kameraya bağlı olabilmek icin mevcut bağlantınız ile kameranın Hotspot'una bağlanmak gerekiyor. Bu da internet erişiminizin olmayacağı anlamına geliyor. Uygulamada Firmware guncelleme menusu var fakat kameraya bağlanın diyor, e bağlanıyoruz internete bağlanın diyor. Anlayacağınız boyle olmadı. Sjcam'ın kendi sitesinden baktım son surum 1.8 ve 2018 tarihli gozukuyor ama benim kameramın ustundeki yazılım (belki de donanım revizyonudur bilemiyorum yazılım surumu başlığı altında geliyor orası kesin) 1.0 ve 2019 gozukuyor:

Kameranın on kısmı:

Yukarıda bahsettiğim site linki: SJ4000 series firmware update

Ve belirteyim kullandığım uygulama :SJCAM Zone - Apps on Google Play
Ayrıca uygulamaya kaydolup girişimi de yaptım durumu fark ettirecek bir şey yok. Bu konuda da bilgide eksik etmeyelim.
Evet bu konuda, kameralarda deneyimli veya bilgili olan arkadaşlara soruyorum. Bu kameranın Firmware'ini nasıl guncelleriz? Ustteki linkteki yonergeleri okudum o şekilde yapabilirim. Ama surum numarası yuksek olmasına rağmen daha eski yılın yazılımı olduğu icin bunu yapmayacağım bunun haricinde yazınız.
Son olarak ust kısmı kameranın farklı alt modelleri olması dolayısıyla cihazımı spesifik olarak sizlere tanıtmak icin: