Ne zaman itiraf edeceksiniz? 'Sulama sulandırma' ekibini kastetmiyorum. Onlar vazifeli zaten, biliyoruz… Siz!

Ergenekon soruşturmasına 'devekuşu' modunda takılan demokratlar…

Merak ediyorum;

Yaptığınız dayanaksız eleştiriler, buz gibi espriler icinize siniyor mu hakikaten?

'Ergenekon'a devekuşu olmak' nasıl bir duygu?

Bu tavır ağrınıza gitmiyor mu?

İddianame acıklandı…

HÂl mı bir adım geride, olduğunuz yerdesiniz?

Umraniye ve Eskişehir'deki cephanelikler, bir gazetenin bahcesinde patlayan bombalar, her şeyden onemlisi uzayıp giden kurban isimleri hic mi umurunuzda değil?

Bu memlekette, 'deliller kaya gibi sağlam değilse, asla iki general iceri alınamaz' gerceği de mi sizi ırgalamıyor?

Oyleyse!

“Olsun” mu diyorsunuz, omuz mu silkiyorsunuz sahiden?

Ergenekon'dan soz acılınca nasıl salt tarihten, bir siyasi partinin karnesinden dem vurabiliyorsunuz?

Secimle gelen siyasi partiyi, yine secimle yollama fikri size de mi kafdağı kadar uzak geliyor yoksa?

Bu kıyaslama cabası da neyin nesi, Allah aşkına?

Bir tarafta kapatma davasına muhatap bir parti, diğer tarafta eli kanlı bir orgut!

Adil olduğunuzu mu duşunuyorsunuz şimdi… ya da tarafsız!

Bu partiden kurtulmak icin darbe yapmaya yeltenenleri, darbeden menfaat umanları, bunun icin can yakanları vicdan terazinizin ne tarafına koyuyorsunuz?

Nefretiniz, bu kanlı elleri goremeyecek kadar derin mi sahiden?

Duyamadım, “Ama…” ile mi başladı cumleniz yine?!

Bu davayı karalayan, kucumseyen, onemsizleştirmeye calışanlardan, 'Agarta' ıslığı calan sulandırma ekibinden ne ayıracak sizi?

O kanlı eller, onları cansiperane savunanlar, koruyup kollayanlarla aynı cizgide hizalandığınızın farkında değil misiniz?

Nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorsunuz?

Lutfen, kendinize kucuk bir iyilik yapın!

Ergenekon'da adı gecenleri, sonra butun varlığı ile savunanları alt atla yazın.

İster on numaradan başlayın, ister tetikcilerden…

Fark etmez!

En son kendi isminiz gelsin…

Ne gordunuz?

Memnun musunuz icinde bulunduğunuz fotoğraftan?

Nicin onlarla aranıza kesin, kalın, kırmızı bir cizgi cekmeyi denemiyorsunuz?

Bir ucuncu secenek yok mu sizin icin?

İktidar partisine kızsanız, hem de cok kızsanız…

Şemdinli'yi ve de yıllar oncesinden kendilerine sunulan raporları hatırlatsanız…

“Niye bu kadar gec kaldınız, neden zamanında elinizden geleni yapmadınız?”diye eleştirip, yerden yere vursanız…

Hatta paşa gonlunuz isterse, bu eleştirilerin tumunu Turkiye gerceklerini, siyaset alanının capını hesaba katmadan yapsanız…

Yine de kurtarmaz mı?

Hem bir siyasi partiyle mesafelenip hem Ergenekoncuların karşısında olmak mumkun değil mi?

Nedir sizi “Bu iş sonuna kadar gitsin, cozulsun” demekten alı koyan?

Dehşete duşuren gelişmelere 'kapı duvar' yapan?

Ergenekon'u sahiplenen, işi 'dalga dumene vuran' bir genel başkan ve onun partisi ile paralel durmak daha mı doğru ya da onurlu sizce?

Yapmayın!

Artık bu saat itibariyle “Mesele, dehşete duşuren sarsıcı belgeler değil, onların nasıl sızdığı” demeyin!

Hic değilse bunu demeyin!

Yok, şayet “Hani nerede iddianame!” faslından “Yargı kararını beklemek gerek” safhasına gecmişseniz…

Kabul, hep beraber bekleyelim…

Ama siz de sulandırma ekibinin carkına su taşımaktan vazgecin!

Hic değilse bunu yapın!

Bitirirken;

Ben size rağmen umudumu diri tutuyorum ve de taptaze…

Bundan sonra eli kanlı orgutlerin, cetelerin hoyratca kafamıza darbe corabı oremeyeceğini duşunuyorum.

Bundan boyle dokunulmazlara her daim dokunulacağına, hicbir sucun cezasız kalmayacağına inanıyorum.

“Neden taze bir başlangıca yelken acmayalım ki?" diyorum.

Geleceğimizi gercek bir hukuk devletinde, demokratik bir toplum icinde hayal ediyorum.

Cok mu fazla şey istiyorum?

Bugun Ergenekon'a devekuşu olsanız da, her şeye rağmen sizin icin de turlu ceşit umutlar besliyorum.

Kimbilir belki bir gun siz de yeniden…

haber7.com