Oyuna başlamayı duşunenler varsa başlamayı duşunmesin benimkisi bağımlılık ama boylelerini de gormek gercekten cok kotu. LoL geliştirici ekibinin daha fazla yol kat etmesi gerekiyor ban sistemi ve oyunculara karşı yaptırımlar hakkında. Hic haz etmesem de kac yıllık LoL hayatımda bu kadar iğrenc bir şey gormedim. İyi oyunculara her zamanki gibi saygım var, benim lafım oyun da puruz cıkartanlaradır. Hayatımda hic duymadığım kufurler ayrıca bu ilk de değil

işin garibi şimdi bu kişiler ceza almayacak mı? Olduğu gibi oyununa devam mı edecek? En azından kucuk yaşında olan kardeşlerimiz olduğu icin biliyorsunuz ergenliğe yeni girdikleri icin bazı kişilerin evine internet cok daha erken giriyor. Bu rahatlığı kimden neden alıyorlar onu da bilmiyorum ben boyle bir şey yapmaya kalksam utanırım hic mi terbiye yok aileden gelen ya da ne bileyim internet ortamı olduğu icin ağzıma geleni soyleyebilirim dışarıda evde yapamıyorum bari o zaman oyunlarda gelip insanların moralini bozabilirim gibi mi duşunuyorlar acaba? Oyun zevki denen bir şey kalmadı bu arada her oyunum boyle leş

senin de bir annen, senin de bir ailen var hic mi oğretenin yok yazık ya cidden yazık! Bu vahim durumu paylaşmak istedim Allah kitap demediğini bırakmadı demediği hicbir şey kalmadı oyunda da Full AFK idi zaten benim paylaşma amacım en azından benim tavsiyemin dikkate alınması icindir. Zannetmiyorum yine de ama boyle oyunlar icin T.C. Kimlik onayı
kesinlikle ama kesinlikle getirilmeli.