Amazon Odulun Verileceği LoL Hesabını Sormadı ve Hesap Kayıp
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Amazon Odulun Verileceği LoL Hesabını Sormadı ve Hesap Kayıp
-
17-10-2022, 10:57:47Yıllar once actığım Amazon hesabıma dun Prime uyeliği aldım. Bu hesabı daha once başka bir LoL hesabıma bağlayıp hediye kapsul almıştım ama hangi hesap olduğunu dahi hatırlamıyorum. Bugun tekrardan Prime odulumu almak icin Amazon'un sitesine girdim ve iceriği talep et dedim fakat orada hangi hesaba bağlı olduğu vs. yazmıyordu ben de bize soracak falan sandım. Ben tıklamamla icerik gonderildi dedi? Hangi hesaba neyi gonderdi o bile belli değil. Sonra şu anki kullandığım LoL hesabıma girdim ona icerikler gelmemiş başka bir hesaba gitmiş. Amazon desteğe bağlandım dedim oduller hangi hesaba gitti diyor ki hangi Riot hesabına bağladıysanız ona. Dedim hangi hesaba bağlamışım o zaman onu soyle, nereden bileyim 4 sene once hangi hesaba bağladığı mı? Gelmiş bana diyor ki hangi hesaba bağladığınızı biz goremiyoruz. Kardeşim sizin sitenize bağlıyorum LoL hesabını sizden başka kim gorecek? Riot Games'e sorun dedi. Gittim destek kaydı actım Riot Games'e sordum benim oduller başka hesaba gonderilmiş ama hangisi olduğunu bilmiyorum diyorum onlar da gelmiş diyor ki biz hangi hesaba bağladığınızı goremeyiz sizin hesaplarınızı kontrol edip bulmanız lazım, o zaman diğer hesaba aktarırız diyor? Kardeşim benim 40 tane fazla LoL hesabım vardır bunların belki 25'inin şifresini unutmuşumdur belki 10 tanesi ban yemiştir belki başka sebeplerle kaybolmuştur ben nereden bileyim hangi hesaba gittiğini? Ne Amazon yardım ediyor ne Riot Games yardım ediyor. Hadi Riot Games'i anladım be Amazon sen kendi sitende databasende hangi Riot Games hesabına bağlandığını nasıl goremiyorsun? Bir Amazon hesabına bağlanan Steam veya Riot Games hesabını nasıl goruntuleyemiyorsun? İkisi de baştan savma iş yapıyor reziller.