Arkadaşlarım ile birlikte oynamak icin birlikte papermc - spigot ile bir Minecraft sunucusu actık. Sunucuyu kendi bilgisayarımda hostluyorum, sunucunun 4 GB RAM'i var ve işlemcim de kotu değil, yani teknik bir sorun olamaz gibi.
Sunucuda essentialsx, dpermissions ve worldedit modları var, ve hepsi cok iyi calışıyor, herhangi bir sorun yok.

2 - 3 gun boyunca cok guzel oynadık, fakat dun bir anda arkadaşlarım girememeye başladı, sadece ben, sunucuyu hostlayan kişi girebilmeye başladı, bunu nasıl cozebiliriz?
Sunucu konsolundan bile arkadaşlarımın girmeye calıştığını goremiyorum, konsolda hata bile vermiyor.
Arkadaşlarım sunucuya katılırken "sunucu adı cozumlenemiyor ya da sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyor" sunucunun domain suresinin bitmesine daha 2 yıl var, yani domain ile alakalı da olamaz.

Tum arkadaşlarım ve ben modem resetlemeyi denedik, Minecraft'ı yeniden yukledik falan ama hala cozulmedi.

Not: Minecraft Launcher orijinaldir, server-properties dosyasında Online-mode: True yapılmış.
Not 2: Port forwarding yapıldı, Defender veya herhangi bir virus koruma platformu acık değil.
Not 3: javaw.exe Defender tarafından izin verilmiş.
Not 4: Sunucuda respack yada shaderpack yuklu değil.